Ereğli'de İki Otomobil Çarpıştı: 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ereğli'de İki Otomobil Çarpıştı: 8 Yaralı

Ereğli\'de İki Otomobil Çarpıştı: 8 Yaralı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

15.09.2013 10:56

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, sürücülerden birisinin ehliyetsiz, diğeri ise, 2.19 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi'nde meydana geldi. Şehir merkezinden Erdemir Caddesi yönünde seyir halinde olan 81 DH 576 plakalı otomobil sürücüsü 26 yaşındaki Emrah Tanış, kaldırıma çarptıktan sonra direksiyon kontrolünü yitirerek karşı yönden gelen 18 yaşındaki Orhan Dündar yönetimindeki 67 TD 963 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü Emrah Tanış ve yanında bulunan arkadaşı 25 yaşındaki Şerife Dursun ile diğer araç sürücüsü Orhan Dündar ile aynı araçta bulunan 20 yaşındaki Berkay Dündar, 42 yaşındaki Tarık Dündar, 24 yaşındaki Muhammet Özcan ve aynı yaştaki Mustafa Seyhan ve 25 yaşındaki Yunus Emre Balıkçılar yaralandı. Yaralılar, kaza yerine gelen ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan Şerife Duysak, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada hurdaya dönen iki otomobil çekiciyle yoldan kaldırıldı.

Polis, hastanede yapılan muayenede sürücülerden Emrah Tanış'ın alkollü olduğunu ve diğer sürücü Orhan Dündar'ın ise ehliyetsiz olduğunu tespit etti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - Ereğlizonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ereğli'de İki Otomobil Çarpıştı: 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement