Erikli'de Cüneyt Şentürk Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Erikli'de Cüneyt Şentürk Rüzgarı Esti

Erikli\'de Cüneyt Şentürk Rüzgarı Esti

Keşan Belediyesi tarafından 13 Temmuz günü Erikli'de düzenlenen konsere katılan Cüneyt Şentürk, müthiş performansıyla izleyenlere müzik dolu eğlenceli bir gece yaşattı.

15.07.2013 09:47

Keşan Belediyesi Çay Bahçesi önünde düzenlenen ve saat 22.15'te başlayan konserden önce konuşan Cüneyt Şentürk, kendisine her zaman destek olan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a teşekkür ederek "Ben sayın başkanımla yaklaşık 1 yıl önce tanıştım.Kendisi mükemmel bir insan.Ben bu gece sizlerle beni buluşturan sayın başkanımıza bir alkış istiyorum dedi."

Şentürk, daha sonra Rumeli Türküleri ile konserine başladı.

Ardından sahneye gelen Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Şentürk'e bir çiçek takdim ederek, Erikli de bulunan Keşanlıların ve tüm misafirlerin Ramazanını kutladı ve iyi eğlenceler diledi.

Şentürk'ün parçalarıyla izleyenler neredeyse konser boyunca yerlerinde duramayarak kumsalda halay çektiler,sürekli oynadılar ve zaman zaman Şentürk'ün parçalarına eşlik ettiler.

Cüneyt Şentürk'ün müthiş performans sergilediği konser gece 00.15'te sona erdi.

Konseri Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve eşi ile Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz ve eşi ile yaklaşık 3 bine yakın tatilci izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erikli'de Cüneyt Şentürk Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement