Erkek Basketbol Takımı Konya Birincisi Oldu - Son Dakika
Güncel

Erkek Basketbol Takımı Konya Birincisi Oldu

Erkek Basketbol Takımı Konya Birincisi Oldu

Konya Basket ile karşılaşan Selçuk Üniversitesi, 82-70 gibi farklı bir skorla galip ayrılmasını bilmiştir.

11.03.2013 12:24

Selçuk Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Erkek Basketbol Takımı 2012-2013 Yıldız Erkek Basketbol Konya İl Birinciliği Müsabakaları neticesinde yenilgisiz Konya Birincisi olmuştur.

Antrenörlüğünü Murat Kaya'nın yürüttüğü şampiyon takımın oyuncuları Mustafa Tuğrul, Hakan Ok, Bilgehan Korkmaz, Ali Furkan Yarar, Levent Hidayetoğlu, Teoman Çetin, Mert Yiğit, Hakan Şahin, Erdem Dinçel, Affan Berat Şekerci, Berker Yılmaz ve Taragay Akgül sezon boyunca olağanüstü mücadeleleri ile ligde oynadıkları 12 maçı da kazanarak ligi lider bitirmişler, Play-off mücadelelerinde oynadıkları 5 karşılaşmayı da yine üstün başarı ile kazanarak namaglûp şampiyon olmuşlardır.

Play-off final karşılaşmasında Konya Basket ile karşılaşan Selçuk Üniversitesi, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 82-70 gibi farklı bir skorla galip ayrılmasını bilmiştir.

13-17 Mart tarihleri arasında Osmaniye ilinde yapılacak olan Türkiye Basketbol Federasyonu Yıldız Erkek Basketbol Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan Selçuk Üniversitesi'ne şampiyonada başarılar diliyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erkek Basketbol Takımı Konya Birincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement