Eski milletvekili Kösoğlu ve Aras'ın vefatı cenaze namazı (1) - Son Dakika
Güncel

Eski milletvekili Kösoğlu ve Aras'ın vefatı cenaze namazı (1)

Eski milletvekili Kösoğlu ve Aras\'ın vefatı cenaze namazı (1)

Vefat eden Erzurum eski milletvekilleri Nevzat Kösoğlu ile Sebahattin Aras için Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı.

11.10.2013 15:44

Vefat eden Erzurum eski milletvekilleri Nevzat Kösoğlu ile Sebahattin Aras için Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Kocatepe Camii'nde, Cuma namazı sonrası Kocatepe Camii İmam Hatibi İsmail Coşar'ın kıldırdığı cenaze namazına, Kösoğlu ve Aras'ın yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu, Salih Kapusuz, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, çok sayıda eski bakan ve milletvekili katıldı.

Sebahattin Aras 14,17 ve 18. Dönem; Nevzat Kösoğlu ise 16. Dönem'de Erzurum'dan milletvekili seçilmişlerdi.

Bu arada, cenaze namazı öncesi vatandaşlarla protokol arasına kurulan barikata bazı vatandaşların itiraz etmesi sonrasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polisin barikatı kaldırması üzerine gerginlik sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski milletvekili Kösoğlu ve Aras'ın vefatı cenaze namazı (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement