Eski Milli Futbolcu Kazdağları'nda Arazi Aldı - Son Dakika
Güncel

Eski Milli Futbolcu Kazdağları'nda Arazi Aldı

Eski Milli Futbolcu Kazdağları\'nda Arazi Aldı

Türk Milli Takımı ve Galatasaray'ın eski futbolcularından Cüneyt Tanman, Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde 25 dönüm arazi satın aldı.

08.12.2015 09:45

Türk Milli Takımı ve Galatasaray'ın eski futbolcularından Cüneyt Tanman, Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde 25 dönüm arazi satın aldı. Tanman burada ceviz yetiştireceğini söyledi.

Geçen 5 Aralık'ta Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine gelen eski milli futbolculardan Cüneyt Tanman, Kazdağları'nın eteklerindeki Çırpılar Köyü'nde arazi baktı. Tanman, Çanakkale'ye 105, Bayramiç'e ise 33 kilometre mesafedeki 342 nüfuslu Çırpılar Köyü'ndeki Fatih Berk'e ait 25 dönümlük bir araziyi beğenerek 40 bin liraya satın aldı. Tanman, Kazdağları'nın büyüsüne kendisinin de kapıldığını belirtip, satın aldığı arazide tarım yapacağını, özellikle ceviz fidanı dikmek istediğini söyledi.

Galatasaraylı eski futbolculardan Uğur Tütüneker'in de daha önce Kazdağları'nın eteklerinde arazi satın aldığının hatırlatılması üzerine Tanman, "Bunu ben de şimdi sizlerden öğrendim" diye karşılık verdi. Tanman, bu sırada kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de kırmadı. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Milli Futbolcu Kazdağları'nda Arazi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement