Feci Kazada Can Pazarı: 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Feci Kazada Can Pazarı: 10 Yaralı

Feci Kazada Can Pazarı: 10 Yaralı

Bursa'da Orhangazi-İznik karayolunda iki otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada can pazarı yaşandı.2 otomobil içinde sıkışan sürücüler itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, 1 çocuk toplam 10 kişi yaralandı.

17.10.2013 17:35

Bursa'da Orhangazi- İznik karayolunda iki otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada can pazarı yaşandı. 2 otomobil içinde sıkışan sürücüler itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, 1 çocuk toplam 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Orhangazi-İznik karayolu üzerinde, Orhangazi'ye bağlı Çakırlı Beldesi kavşağı yakınlarında meydana geldi. Ümit Yıldırım (39) idaresindeki 16 BSZ 28 plakalı otomobil Orhangazi'den İznik istikametine seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek, karşı yönden gelen Serkan Bulut (36) idaresindeki 16 AG 812 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası olay yerindeki görüntüler savaş alanını anımsatırken, 2 otomobil ise hurdaya döndü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

YAĞMUR ALTINDA KURTARMA ÇALIŞMASI

Kaza sonrası her iki otomobilin sürücüleri de araçlarında sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Orhangazi Belediyesi itfaiye ekipleri yağmur altında yaklaşık yarım saatlik uğraş neticesinde yaralıları otomobilden çıkarttı. Sürücü Ümit Yıldırım'ın eşi Melike Yıldırım (31), diğer otomobil sürücüsü Serkan Bulut, eşi Nurdan Bulut (30), çocukları 8 yaşındaki Fatma, ikiz çocukları 2 yaşındaki Miray ile Miraç, Özlem Seda Aslangiray (30), kızı Aybüke (10) ve Tezcan Kuşoğlu (38) isimli bir şahıs yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından Orhangazi ve Gemlik devlet hastanelerine kaldırıldı.

Kazada başından ağır darbe alan 10 yaşındaki Fatma Bulut'un ve otomobil sürücülerinden Ümit Yıldırım'ın da hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Küçük Fatma ile Yıldırım Gemlik Devlet hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alınırken, diğer yaralılar ise Orhangazi Devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza sebebiyle yol bir süre ulaşıma kapandı.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Feci Kazada Can Pazarı: 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement