Felçli Kadını İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Felçli Kadını İtfaiye Kurtardı

Felçli Kadını İtfaiye Kurtardı

Konya'da kontrolden çıkan otomobil, şarampoldeki buz kütlesine saplandı, aracın içindekileri itfaiye kurtardı.

15.01.2013 11:16  Güncelleme: 11:24

Konya'da kontrolden çıkan otomobil, şarampoldeki buz kütlesine saplandı. 3 kişi kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarken, tedavi için hastaneye götürülmek istenen felçli 82 yaşındaki Badem Arık, gelen itfaiye ekibinin müdahalesiyle kurtarılıp, hastaneye kaldırıldı.

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında Konya- Aksaray karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Vücudunun büyük bir bölümü felçli olan annesi Badem Arık'ı, tedavi için hastaneye götüren 52 yaşındaki Üçler Arık yönetimindeki 50 DF 706 plakalı kiralık otomobil, yoldaki gizli buzlanma sonucu kayarak kontrolden çıktı ve şarampoldeki buz kütlesine saplandı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, sürücü Arık, eşi ve yeğeni Tahir Doğan, kendi imkanlarıyla otomobilden çıkmayı başardı. Arık, felçli annesi Badem Arık'ı otomobilden çıkartamamaları üzerine itfaiyeden yardım istedi. Yaşlı kadın, itfaiye ve sağlık görevlilerinin yaklaşık yarım saat süren çabasıyla otomobilden alınıp, ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurtarma anı ise torunu Tahir Doğan tarafından cep telefonunun kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Kaza anını anlatan Tahir Doğan, "Ninemi hastaneye götürüyorduk. Gizli buzlanma nedeniyle, dayım direksiyon kontrolünü kaybetti. Sonra şarampole düşüp buza saplandık. İtfaiye gelip ninemi kurtardı" dedi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Felçli Kadını İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement