Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Muğla'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlattıkları "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

04.08.2016 02:02

Muğla'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlattıkları "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

Fethiye ilçesinde Beşkaza Meydanı'nda bir araya gelen çok sayıda vatandaş, demokrasi nöbeti tuttu.

Türk bayraklarıyla meydanı dolduran vatandaşlar, kurulan dev ekrandan haberleri izledi.

Katılımcılardan Selim Güzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 Ağustos'ta İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nin birlik ve beraberlik açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Siyasi partilerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinge katılım konusundaki çağrısına olumlu yanıt vermesinden memnuniyet duyduğunu belirten Güzel, "Böyle bir günde birlik ve beraberlik içerisinde olmak gerektiğine inanıyorum. Sonuçta yapılan girişim, ülkeye yapılan bir darbe girişimidir. Ülkemiz için bu gibi günlerde partizanlık yapmadan birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiği inancındayım." diye konuştu.

Ramazan Çetin ise 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrası halkın bir bütün olduğunu vurguladı.

Milletin, göğsünü kurşunlara siper ettiğini dile getiren Çetin, "Bu birlikteliği devam ettirmek için Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız İstanbul'da miting düzenleyecek. Biz de mitinge katkıda bulunacağız. Gerekirse İstanbul'a gideceğiz." dedi.

Köyceğiz ilçesinde ise Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okudu.

Slogan atarak darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar, mehter takımı eşliğinde yürüyüş yaparak şehitler anısına dua etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement