Filenin Kuğuları Mutluluklarını Savaş Duman İle Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Filenin Kuğuları Mutluluklarını Savaş Duman İle Paylaştı

Filenin Kuğuları Mutluluklarını Savaş Duman İle Paylaştı

Güçlü kadrosu, her zaman yanında olan coşkulu taraftarıyla zirve iddiasını bırakmayan Seramiksan, Bayanlar Voleybol 2'nci Ligi'nden 1'inci Lig'e yükselerek şampiyonluk kupasını kaldırdı.

15.04.2016 16:13  Güncelleme: 16:19

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar Voleybol 2'nci Ligi'nden 1'inci Lig'e yükselen Seramiksan Kadın Voleybol takımı, mutluluklarını Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman ile paylaştı.

Şampiyon olmanın mutluluğunu yaşayan Seramiksanspor Kulüp Başkanı Bülent Erkul, takım kaptanı Gamze Ergin, takım antrenörleri ve sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'ı ziyaret etti. Ziyarette Seramiksan Kadın Voleybol takımı, imzalı formalarını Dr. Savaş Duman'a takdim etti.

Seramiksan'ın çok önemli bir başarı elde ettiğini vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Şampiyonlukta emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Birinci lige çıkacağınız sezonun başından belliydi. Güçlü kadronuz ve taraftarınızla birlikte hak ettiğiniz bir başarıdır. Biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman yanınızdayız. Birinci ligde de aynı başarıyı göstereceğinize inanıyorum" dedi.

Seramiksanspor Kulüp Başkanı Bülent Erkul ise şöyle konuştu: "Bizim için önemli olan birinci lige çıkmaktı. Buna bütün oyuncalarımızla birlikte inanarak başardık. Güçlü rakiplerimizin olduğu bir ligden birinci olarak çıktık. Hemen arkasından yarı finallerde üç de üç yaptık. Finali de bize yakışır bir şekilde bitirdik. Oyuncularımız fazlasıyla birinci lige çıkmayı hak ettiler."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Filenin Kuğuları Mutluluklarını Savaş Duman İle Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement