Fotoğraf Devleri BRN İçin Bir Aaraya Geldi - Son Dakika
Güncel

Fotoğraf Devleri BRN İçin Bir Aaraya Geldi

Fotoğraf Devleri BRN İçin Bir Aaraya Geldi

BRN Yatakları tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında Türkiye'nin en önemli fotoğraf sanatçıları jüride yer aldı.

16.04.2013 10:10  Güncelleme: 10:11

Hafta sonu Kayseri Serbest Bölge'de bulunan BRN Yatak Fabrikasında bir araya gelen Dr. Haluk Uygur başkanlığındaki Prof. Dr. Sabit Kalfagil, İzzet Keribar, İbrahim Zaman, Hamit Yalçın, Ercan Halıcı ve Mustafa İlter'den oluşan jüri, yurt geneli ve dünyanın çeşitli noktalarında gelen birbirinden güzel eserleri değerlendirmeye aldı.

Dünyanın en rahat yerini belirlemeye çalışan katılımcıların, genellikle salaş ortamlar ve doğa ile sahil kenarlarında insanların mutluluğunu fotoğrafladıkları gözlemlendi. Gelen fotoğraflar arasında anne kucağı kadar baba kucağının olması, hayvanlar özellikle de uyuklamakta olan kedilerin de yer alması dikkati çekti.

Prof. Dr. Sabit Kalfagil, Türkiye'de fotoğraf sanatına ilginin hayli fazla olmasının sevindirici olduğunu, bununla birlikte, Anadolu'dan dünyaya açılan BRN Yataklarının sanata destek veriyor olmasının da kendisini hayli mutlu ettiğini belirtti ve başta firma sahibi Berna İlter olmak üzere tüm firma yetkililerine teşekkür etti.

Jürinin 556 katılımcının 1772 fotoğraf arasında saatler süren uğraş sonucu belirlediği birinci 5.000, ikinci 3.000, üçüncü 2.000, mansiyon ise 750 TL ödül alacak. TFSF onaylı yarışmada sonuçlar 20 Nisan'da açıklanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fotoğraf Devleri BRN İçin Bir Aaraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement