Fuat Alpaslan Boks Federasyonu Başkan Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Fuat Alpaslan Boks Federasyonu Başkan Adaylığını Açıkladı

Fuat Alpaslan Boks Federasyonu Başkan Adaylığını Açıkladı

Eski Boksör Fuat Alpaslan, Türkiye Boks Federasyonu Başkan adayı olduğunu açıkladı.

26.09.2012 14:49

Alpaslan TÜRK BOKSUNU HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK İÇİN GÖREVE TALİP OLDUK

YAPTIĞIMIZ İŞ HAZRETİ ÖMER'İN ADALETİ GİBİ ADİL OLACAK Kİ BU İŞ BİR YERE GELSİN

Eski Boksör Fuat Alpaslan, Türkiye Boks Federasyonu Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Eski Milli Boksör Fuat Alpaslan, Ankara'da düzenlediği basın toplantısında Türkiye Boks Federasyonu Başkan adayı olduğunu bildirdi. Toplantıya, Alpaslan'ın yanı sıra, eski boks şampiyonlarından Cemal Kamacı, Pekin Olimpiyatları'nda 3. olan Yakup Kılıç, Dünya üçüncüsü ve Avrupa Şampiyonu Bülent Ulusoy ve Los Angeles Olimpiyatları üçüncüsü Turgut Aykaç katıldı. Alpaslan, yaptığı konuşmada, 21 Ekim'de Boks Federasyonu Başkanlık seçiminin yapılacağını hatırlatarak, sıkıntıları gidermek için federasyon başkanlığına talip olduğunu belirtti. Alpaslan, Biz, Türk boksunu hak ettiği yere taşımak için bu göreve talip olduk. Bizler, spor yaptığımız dönemde ve bugün yapılan yönetimle idare edilen şekliyle öyle sıkıntılar gördük ki emin olun bir sporcu olarak bizim ciğerimiz yandı. Çünkü, yapılanlar ya da yapılması gerekenler olduğunun kimse farkında değil. Sadece bizim gördüğümüz tek şey var. Biz bu yola çıktık şeklinde konuştu.

Alpaslan, yapılacak faaliyetler hakkında bilgiler vererek, Biz, Türk boksuna ek olarak ne yapacağız Türkiye'de birçok yerde boks store mağazaları kuracağız dedi. Boksun güç, zeka ve cesaretin birleşiminden doğan bir spor dalı olduğunun herkese anlatılması gerektiğine işaret eden Alpaslan, bunun anlatılmadığı ve hiç konuşulmadığını ifade etti.

Alpaslan, Biz, bu yola çıkarken yaptığımız her işte de şu düşünceye sahibiz, bizim başımız bayrağımız kadar dinç. Bizim, gönlümüz coğrafyamız kadar geniş, bizim verdiğimiz söz Hazreti Ali'nin kılıcı kadar keskin ama yaptığımız iş Hazreti Ömer'in adaleti gibi adil olacak ki bu iş bir yere gelsin diye konuştu.

Başkan adayı olarak birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk ve başarı içinde madalyaların Türkiye'ye kazandırılacağına işaret eden Alpaslan, herkesin buna inanması gerektiğini söyledi.

Alpaslan, başkan olması durumunda yapacağı faaliyetleri şöyle belirtti Türkiye'nin neresinde olursa olsun boks sporuna gönül veren ve sporumuz hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza yakın olabilmek için 'Alo Boks' hattını kuracağız. Ayrıca camiamız içerisinde yer alan tüm bireyler lisans ve antrenör belge numaralarıyla şikayetlerini anında yönetim kuruluna iletebilecekler. Spor kulüplerimize yüzde 100 destek sağlayarak sadece malzeme yardımı değil çok daha iyi imkanlara kavuşturacağız. Federasyonun resmi internet sitesini başkanın internet sitesi olmaktan çıkararak daha kapsamlı ve kurumsal bir hale getireceğiz. dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fuat Alpaslan Boks Federasyonu Başkan Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement