Gazi Lisesi Heyetinden Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Gazi Lisesi Heyetinden Ziyaret

Gazi Lisesi Heyetinden Ziyaret

Başkan Karaosmanoğlu, bir zamanlar öğretmenlik yaptığı Gazi Lisesi'nin eğitimci ve velilerini ağırladı.

07.12.2011 10:51

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gazi Lisesi Müdürü Ahmet Kemal Saral ile öğretmenler ve velileri kabul etti. Gazi Lisesi heyeti, Kocaeli genelindeki tüm okullara olduğu gibi kendilerine de verilen destek ve gösterilen ilgi nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

ÖĞRETMEN VE VELİLER KATILDI

Gazi Lisesi Müdürü Ahmet Kemal Saral, müdür yardımcısı Kerim Öz, kimya öğretmeni Züleyha Dilber, beden eğitimi öğretmeni Özcan Yıldız, coğrafya öğretmeni Hakan Ersoy, Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Ertürk ile veliler Halide Taştan ve Hacer Altaş, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Müdür Saral ile beraberindekiler, Başkan Karaosmanoğlu'na Kocaeli genelindeki her okul gibi, Gazi Lisesi'ne de yaptığı katkılar nedeniyle teşekkürlerini iletti. Müdür Saral, ziyarette okullarının ihtiyaçlarını da Başkan Karaosmanoğlu'na iletti.

ÖĞRETMENLİK HİÇ BİTMEZ

Müdür Saral, öğretmenler ve veliler, Kocaeli'ndeki yürüyüş yolları ve spor aletleriyle kentte yaşayan herkesin spor yapmaya teşvik edildiğini, Gazi Lisesi'nin sporcu öğrencilerinin de birçok branşta başarılı sonuçlar aldığını söyledi. 1984-1988 yılları arasında o zamanki adı İzmit Ortaokulu olan Gazi Lisesi'nde öğretmenlik yaptığını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ''Gazi Lisesi, kentimizin en önemli eğitim kurumlarından biridir. Kocaeli'ndeki tüm okullarımıza olduğu gibi Gazi Lisemize de önem veriyoruz. Öğretmenlerimiz ve velilerimizin ziyareti beni çok sevindirdi. Siyasette görevler geçicidir, ama öğretmenlik hiç bitmez'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gazi Lisesi Heyetinden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement