Gaziantep'te Yerel Seçimlerde Kampanya Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Yerel Seçimlerde Kampanya Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi

Gaziantep\'te Yerel Seçimlerde Kampanya Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi

Eğitimde yaygin eğitim metotlariyla demokrasi, siyasal iletişim, sivil toplum kavramlarinin üzerinde durularak bu konularda bilgilendirici ve farkindalik yaratici oturumlara yer verildi.

19.03.2014 16:17

Günümüz siyaset ve sivil toplum gündeminin en önemli konularından biri olan "SEÇİM" kavramının gençlerin bakış açısıyla yerel boyutta ve yerel mekanizmaların çalışmalarının irdelenmesiyle seçim sürecine gençlerin katılımı kapsamında farkındalığının artırılmasını sağlamak amacıyla Türk Demokrasi Vakfı, YINFO ve Konrad Adenauer Stiftung ortaklığında "Yerel Seçim sürecinde Kampanya Yönetimi'' adı altında 12-16 Mart 2014 tarihleri arasında Gaziantep'te gerçekleştirdiğimiz eğitime Gaziantep ve çevre illerden 23 genç katilim gösterdi.

Eğitimde yaygin eğitim metotlariyla demokrasi, siyasal iletişim, sivil toplum kavramlarinin üzerinde durularak bu konularda bilgilendirici ve farkindalik yaratici oturumlara yer verildi. Eğitimin son gününde katilimcilar gruplara ayrilarak sivil ve siyasi kampanyalar oluşturdu. Eğitimin finansmani Konrad Adenauer Stiftung Türkiye Koordinatörlüğü tarafından karşılandı.

Gençlik Bilgi Merkezi (YINFO), kültürel ve sanatsal faaliyetler aracılığı ile gençlik bilgilendirmesinin ve gençlik çalışmalarının etkinleştirilmesi, geliştirilmesi ve bu konuda çalışma yapan kişi ve kuruluşlarla ortaklık kurup; uygulanacak olan faaliyetlerde yürütücü görevi üstlenmek ve geliştirmek amacı ile kurulmuştur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Yerel Seçimlerde Kampanya Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement