Gebze, Avrupa'dan Güzel Olacak - Son Dakika
Güncel

Gebze, Avrupa'dan Güzel Olacak

Gebze, Avrupa\'dan Güzel Olacak

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Kaflı ile yönetimine başarılar diledi

10.03.2012 09:00

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ile yönetim kurulu üyelerini misafir etti. Büyükşehir'in Gebze'ye verdiği değeri ve önemi aktaran Başkan Karaosmanoğlu, ''Gebze, gelişiyor ve değişiyor, Yakın bir gelecekte Gebze, Avrupa'dan güzel olacak'' dedi.

AK PARTİ GEBZE'DEN ZİYARET

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Kaflı ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanışan Başkan Karaosmanoğlu, Kaflı ile yöneticilere başarılar diledi. Başkan Karaosmanoğlu'na Büyükşehir'in Gebze'ye olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Kaflı, yönetim kurulu olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aktardı.

GEBZE'DE BİNLERCE İŞ YAPTIK

Büyükşehir olarak Gebze'ye ve Gebzeliler'e değer verdiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ''Gebze'yi ve Gebzeliler'i çok seviyoruz. Bu sevgimizi de hizmet ederek gösteriyoruz. Gebze'de 8 yılda binlerce iş yaptık, yarım kalmış projeleri tamamladık. AK Parti'de görev almak ve hizmet etmek çok önemlidir. AK Parti olarak, bizim kaptanımız sağlam'' ifadesini kullandı.

VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTUYORUZ

Gebze'de sosyal alanda da önemli hizmetler yaptıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ''Gebze, yıllar geçtikçe daha yaşanabilir bir şehir haline geldi. Ülkemizdeki bu istikrar devam ettiği sürece, daha büyük işler yapacağız. Bu hizmetleri birlikte yapıyoruz. Yaptığımız işlerle de teşkilat üyelerimiz, halkın içinde başı dik yürüyor. Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz, getireceğiz. Gebze teşkilatlarımıza güveniyoruz'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gebze, Avrupa'dan Güzel Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement