Gebze'de İki Ayrı Kazada İkisi Ağır 8 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Gebze'de İki Ayrı Kazada İkisi Ağır 8 Kişi Yaralandı

Gebze\'de İki Ayrı Kazada İkisi Ağır 8 Kişi Yaralandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bugün meydana gelen ve bir ambulansın da karıştığı iki ayrı trafik kazasında ikisi ağır 9 kişi yaralandı.

13.02.2012 17:02  Güncelleme: 15:15

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bugün meydana gelen ve bir ambulansın da karıştığı iki ayrı trafik kazasında ikisi ağır 9 kişi yaralandı. İlk Kaza bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Hayrullah Taneli idaresindeki 34 HJ 0414 plakalı özel oto E-5 İstanbul istikameti Gebze yol ayrımında Fatma Öztürk'ün kullandığı 34 AD 7010 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyerlere çarpan özel otonun içersindeki ikisi çocuk olmak üzere sürücü Fatma Öztürk, Erdem Çaylı ve Erdem Çalışkan ile diğer otonun sürücüsü Hayrullah Taneli yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Fatma Öztürk ve adları öğrenilemeyen iki çocuk 112 Acil ekipleri tarafından Darıca Ferabi Hastanesi'ne kaldırıld. Erdem Çaylı ve Erdem Çalışkan ise kendi imkanlarıyla gittikleri Gebze Fatih Develet Hastanesi Acil Servisinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra taburcu edildiler.

OTOMOBİL AMBULANSLA ÇARPIŞTI

Saat 14.00 sıralarında meydana gelen kazada ise 41 TF 906 plakalı otomobilin sürücüsü 70 yaşındaki Burhan Kırçicek iddialara göre şeker ve tansiyonunun aniden yükselmesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, Darıca Ferabi Hastanesi Acil Servisi'ne hasta götüren 112 Acil Servis Ambulansı ile çarpıştı. Kazada hasta ile rücü hafif, otomobil sürücüsü Burhan Kırçiçek ise ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen başka bir ambulans ile Darıca Ferabi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gebze'de İki Ayrı Kazada İkisi Ağır 8 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement