GEDOSK, Niğde-Aladağlarda 3 Zirveye Birden Çıktı - Son Dakika
Güncel

GEDOSK, Niğde-Aladağlarda 3 Zirveye Birden Çıktı

GEDOSK, Niğde-Aladağlarda 3 Zirveye Birden Çıktı

GEDOSK üyesi dağcılar, tırmanış için gittikleri Aladağlarda 3 zirve çıkışını başarıyla gerçekleştirdiler.

04.07.2012 10:46

Gebze Doğa sporları kulübü üyeleri, son dağ faaliyetinde gerçekleştirdikleri 3'lü zirve çıkışında Niğde- Aladağların Karasay, Eznevit ve Kızılkaya zirvelerine çıktılar

20 kişilik ekiple Niğde'ye zirve faaliyetine giden GEDOSK birden çok zirveye adını yazdırdı.. GEDOSK dağ tırmanışında ekip liderliğini kulüp başkan yardımcısı Aynur Zorlu Yaşar yaparken artçı olarak kulüp başkanı Hasan Boyacı görev yaptı. Karasay zirve ekibinde kılavuz olarak Faruk Değirmenci görev yaptı. 15 kişi Karasay ekibinde yer alırken 4 dağcı Kızılkaya rotasında tırmanış yaptı. GEDOSK başkanı hasan boyacı, bu sene yine güçlü bir dağcılık ekibiyle Aladağlarda başarılı tırmanışlar yaptıklarını bir sorunla karşılaşmadan geri döndüklerini belirtti. Heyecanlı, keyifli, yüksek adrenal taşıyan zirve tırmanışları yaptıklarını söyleyen Boyacı, faaliyetlerden büyük keyif aldıklarını söyledi.

GEDOSK dağ etkinliğinde cemal üstün, Rıdvan Şükür ve Fedai Kürtül'üde aralarında bulunduğu 20 kişilik ekip kamp yeri olarak sokulupınarı seçti. Kocaeli'nin en aktif dağcılık kulübünün üyeleri, şimdi önümüzdeki ikinci altı aylık faaliyet planı üzerinde çalışıyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GEDOSK, Niğde-Aladağlarda 3 Zirveye Birden Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement