Genel Başkanı Goncuk: 400 Bin Üyemiz ile Hiç Kimse Bize Baskı Yapamaz ve Korkutamaz - Son Dakika
Güncel

Genel Başkanı Goncuk: 400 Bin Üyemiz ile Hiç Kimse Bize Baskı Yapamaz ve Korkutamaz

Genel Başkanı Goncuk: 400 Bin Üyemiz ile Hiç Kimse Bize Baskı Yapamaz ve Korkutamaz

Türkiye Kamu-Sendikaları Kırıkkale şubeleri tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan Genel Başkan İsmail Goncuk, hiç kimseden korkmadıklarını söyledi.

16.03.2012 00:16  Güncelleme: 07:38

Türkiye Kamu-Sendikaları Kırıkkale şubeleri tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan Genel Başkan İsmail Goncuk, Öğretmenevi pembe salonunda düzenlenen toplantıda, hiç kimseden korkmadıklarını ve üyelerinin de karşı sendikalara karşı korkmamalarını istedi.

Kalabalık bir üyenin katılımı ile gerçekleştirilen İstişare toplantısında Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Goncuk yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"Bu yolda hayatımızı ortaya koyduk. Allaha şükür bir elimiz yağda bir elimiz balda, kim bize baskı yapmaya cüret edebilir. Efendim il müdürü imiş, kim olursa olsun bilmem nerenin amiri imiş. Filan siyasi partinin il başkanı imiş, milletvekili imiş kim bunlar bir insan, biz Türkiye Kamu-Sen'iz. Biz 400 bin üye ile bu alanda mücadele eden yüreğini de, gerekirse canını da vermekten çekinmeyen bir teşkilatın mensuplarıyız. Menfaatlerini öne koyan insanlar, korkacaksa bizden korksunlar. Şube başkanlarımız, il temsilcilerimiz burada kim baskı yapıyorsa beraber yanına gidelim. Baskı nasıl oluyormuş onlara gösterelim. Onun için üyelerimiz rahat olsunlar. Unutma ki yükseklerde yer tutanlar, aşağıdaki gibi emniyetde değildir. Vali olmuş, örnek vermek için söylüyorum. Herkes görevini yapacak. Birileri uyanmazsa birileri alaşağı eder. Allaha şükür bizim kamu çalışanlarının kanunu mevzuatı var. Biz neler gördük neler yaşadık. Atalar derki sel gider kum kalır. Kimler geldi, kimler geçti. Kimler iktidar oldu. Kimler başbakan oldu. Kimler bakan oldu. Bir tanesinin efsanesi okundu mu, hepsinde siyasi tarihimizin tozu var burada, onlar gitti biz buradayız. Biz dimdik ayaktayız. Allaha şükür yarın da ayakta kalacağız. Hem de daha güçlü olarak ayakta kalacağız. Bundan hiç kimse şüphe duymasın."

İstişare toplantısına Genel Başkan yardımcısı Yaşar Şahin Doğan, Genel Dış ilişkiler ve Basın Sorumlusu Sami Özdemir ve Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak'ta katılarak birer konuşma yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genel Başkanı Goncuk: 400 Bin Üyemiz ile Hiç Kimse Bize Baskı Yapamaz ve Korkutamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement