Giresun'da Şoförler Odası Seçimleri Öncesinde İlk Aday - Son Dakika
Güncel

Giresun'da Şoförler Odası Seçimleri Öncesinde İlk Aday

Giresun\'da Şoförler Odası Seçimleri Öncesinde İlk Aday

Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan genel kurulu öncesi başkanlığa ilk adaylığını açıklayan S.S. 14 No’lu Hastane Dolmuş Durağı Başkanı Mustafa Külekçi oldu.

26.10.2017 16:11

Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan genel kurulu öncesi başkanlığa ilk adaylığını açıklayan S.S. 14 No'lu Hastane Dolmuş Durağı Başkanı Mustafa Külekçi oldu.

Ocak 2018'de yapılacak olan Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan genel kurulunda adaylığını açıklayan Külekçi, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada birlik mesajı verdi.

Külekçi "Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na aday olduğumu değerli şoför esnafı arkadaşlarımızın ve tüm kamuoyunun bilgisine sunarım. Şoförler odasını daha aktif ve sosyal bir kurum haline getirmek, şoför esnafının sorunlarının çözümü için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek amacıyla başkanlığa aday oluyorum" dedi. Külekçi, "Kaliteli hizmet için değişimin şart olduğuna inanıyoruz. Tecrübeli, genç ve dinamik bir ekip ile yola çıktık. Birliktelik, ortak hareket ve güçlü camia ile çözülemeyecek sorun yoktur. Şoför esnafımızın hak ettiği saygınlığı ve değeri kazanması için ekibimizle birlikte göreve talipli olduk. Şimdiden şeffaf, demokratik bir seçim olmasını ve kazananın şoför esnafı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun'da Şoförler Odası Seçimleri Öncesinde İlk Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement