Giresunspor - Najran 2 - 2 - Son Dakika
Güncel

Giresunspor - Najran 2 - 2

Giresunspor - Najran 2 - 2

Giresunspor - Najran 2 - 2 Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren PTT 1'inci Lig ekiplerinden Giresunspor, Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Najran'la yaptığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı.

04.08.2015 13:30

Giresunspor - Najran 2 - 2

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren PTT 1'inci Lig ekiplerinden Giresunspor, Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Najran'la yaptığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı.

Giresunspor ile Najran arasında Afyonkarahisar Spor Kompleksi Afyon Arena'da oynanan hazırlık maçı, saat 18.30'da başladı. Orta saha mücadelesi ve sert geçen maçta Najran, başarılı pas trafiğiyle dikkat çekti. Najran, son vuruşlarda ise etkisiz kaldı. Fizik gücüyle göz dolduran Giresunspor'da, 28'inci dakikada Furkan, Najran defansının arkasına uzun bir ara pas gönderdi. Hızıyla rakip defansı geride bırakan Abwo, topla kaleciyi geçerek meşin ağlara gönderdi 0-1.

35'inci dakikada sağdan gelişen Najran atağında topu dışarı göndermek isteyen Sissiko, ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi 1-1.

55'inci dakikada, maçın orta hakemi Olcay Koç tartışmalı bir pozisyonda Najran lehine beyaz noktayı gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Nawaf Alsabhi, kaleci ve topu ayrı köşelere gönderdi 1-2.

80'inci dakikada sağ kanatta ceza sahasına giren Vedat'ın pasında Herve Tohomi, topu ağlara gönderdi 2-2.

Maç bu skorla tamamlandı.

Bu hazırlık maçından sonra Giresunspor'un genç ve yedek oyuncuları, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Afjet Afyonspor'la oynadıkları karşılamada 2-2 berabere kaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Giresunspor - Najran 2 - 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement