"Girişimcilik Gurusu" Prof. Morse, Akbank Sponsorluğu ile Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

"Girişimcilik Gurusu" Prof. Morse, Akbank Sponsorluğu ile Türkiye'de

"Girişimcilik Gurusu" Prof. Morse, Akbank Sponsorluğu ile Türkiye\'de

Dünyaca ünlü "Girişimcilik Gurusu" ve ABD Başkanı Barack Obama'nın Danışmanı Prof.

04.04.2013 12:56

Dünyaca ünlü "Girişimcilik Gurusu" ve ABD Başkanı Barack Obama'nın Danışmanı Prof. Kenneth Morse, Akbank'ın ana sponsorluğunda konferanslar vermek üzere bir kez daha Türkiye'ye geldi.

Akbank açıklamasına göre, Prof. Morse, girişimcilere, yüksek büyüme temposuna uygun bir ekip ve küresel rekabet koşulları içinde sürdürülebilir bir şirket oluşturmaya ilişkin bilgiler verdi. Prof. Kenneth Morse, Türkiye'de vereceği toplam 4 konferansın üçüncüsünü İstanbul'da gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen konferanslar ile, girişimciler, küresel düzeyde rekabet koşullarında sürdürülebilir bir şirket ve ekip oluşturup yönetmenin ipuçlarına sahip oldu. Konferans, "Dünya Çapında Yönetim Ekiplerini Tasarlamak, Öncülük Yapmak ve Kurmak" konu başlığıyla gerçekleştirildi.

Açıklamada Workshoplar ile ilgili değerlendirme yapan Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, "Akbank olarak girişimcilik ekosistemine değer katmak için farklı alanlarda çözümler üretmeye devam ediyoruz. Her yeni girişimin, geleceğin başarılı KOBİ'sine dönüşmesi için, yeni ürün, hizmet, finansman modelleri, eğitim programları, çeşitli yarışmalar, işbirlikleri gibi çok geniş bir çözüm yelpazesi ile girişimcilerimizin yanında oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaan Gür şunları kaydetti:

"Bu çalışmalarımız kapsamında geçtiğimiz yıl içinde etkin girişimcilere maddi ve manevi desteği bir arada sunmayı hedefleyen Endeavor Türkiye girişimcilerine yönelik uygun teminat koşullarında, uzun vade, düşük faiz gibi avantajları içeren bir kredi havuzu oluşturduk. Üniversite öğrencilerinin girişimlerinin ödüllendirildiği Global Üniversiteli Girişimci Yarışması'na Akbank olarak ikinci kez destek verdik.

Ayrıca Sabancı Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz "Akbank Girişimci Geliştirme Programı"nı bu yıl da hayata geçirdik. Finansal anlamda desteğimizi de kesintisiz olarak sürdürüyoruz. Akbank olarak, yeni bir işletme kurarak, ticari faaliyetlerine başlamış olan girişimciler için Girişimci Destek Paketi'ni hazırladık. Akbank olarak girişimcilerin işlerini geliştirmelerine katkı sağlayacağına inandığımız bu konferanslarda yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

Bu arada verilen bilgilere göre, Prof. Kenneth Morse, 2-3 Mayıs'ta "Azimli Türk Girişimleri İçin Büyümenin Finansmanı" konularında konferans gerçekleştirecek. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Girişimcilik Gurusu' Prof. Morse, Akbank Sponsorluğu ile Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement