Göksu Esenlerli Piknikçlerle - Son Dakika
Güncel

Göksu Esenlerli Piknikçlerle

Göksu Esenlerli Piknikçlerle

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu hafta sonu Esenlerli piknikçilerle görüştü.

26.05.2014 11:48  Güncelleme: 14:52

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sıcakların artmasıyla birlikte piknik alanlarını dolduran vatandaşlarla bir araya geldi.

Göksu, gittiği her yerde masaları tek tek gezdi ve vatandaşlarla sohbet etti.

Gün boyu süren pikniklerde Başkan Göksu'ya; AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, Başkan Danışmanları Abdullah Aksu ile Mehmet Kaya ve meclis üyeleri de eşlik etti.

İlk olarak Sultangazi Kent Ormanı'ndaki Adıyaman Kâhtalılar'ın pikniğine katılan Başkan Göksu ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla; Kemerburgaz'daki Tokat Reşadiye Kavaklıdere Köyü Pikniği, Esenler Belediyesi'nin Göktürk Mesire ve Piknik Alanı'ndaki; Esenler Niğdeliler Derneği Pikniği, Sivas Zara Derneği Pikniği ve son olarak Kastamonu Tosyalılar'ın pikniklerine katıldı.

ALO PİKNİK HATTI DEVREDE

5 yıl önce Esenler'in bir piknik alanı olmadığını belirten Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Belediyesi'nin Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan kiraladığı 1.330 dönümlük Göktürk Gölü Piknik Alanı'nın İstanbul'daki en güzel piknik alanı olduğunu belirtti.

İlçe sakinlerini doğayla buluşturmaya devam ettiklerini söyleyen Göksu, "Hanımlarımız hafta içi piknik alanımıza gelip piknik yapmak için; 'Alo Piknik Hattımız olan 440 12 64' numaralı telefonu arayarak, tahsis edeceğimiz arabayla buraya gelip tekrar Esenler'e geri dönebilecekler" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Göksu Esenlerli Piknikçlerle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement