Gölbaşı'nda Kaza: 1'i Ağır 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı'nda Kaza: 1'i Ağır 3 Yaralı

Gölbaşı\'nda Kaza: 1\'i Ağır 3 Yaralı

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde, arkadan hızla gelen aracın çarpmasıyla kontrolden çıkan otomobil, çıktığı refüjdeki bariyerleri aşıp, elektrik direğini devirdi.

19.04.2013 12:52

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde, arkadan hızla gelen aracın çarpmasıyla kontrolden çıkan otomobil, çıktığı refüjdeki bariyerleri aşıp, elektrik direğini devirdi. Parçalanan bir bariyer parçası ise karşı yönden gelen TIR'ın ön camına saplandı. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Ankara- Konya karayolunun Gölbaşı ilçe merkezinde meydana geldi. Ankara yönüne giden ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen Abdulkadir Vardar yönetimindeki 06 BY 7027 plakalı otomobil, önündeki Halil Dağ'ın kullandığı 34 GB 5739 plakalı otoombile çarpıştı. Çarpmayla kontrolden çıkan Dağ'ın kullandığı otomobil, refüjdeki bariyerleri parçalayarak çarptığı elektrik direğini devirdi. Parçalanan bariyerlerden fırlayan bir demir parçası ise karşı yönden gelen Mesut Kabaoğlu yönetimindeki 67 ZD 311 plakalı TIR'ın ön camına saplandı. Saplanan demir parçası nedeniyle ölümden dönen Mesut Kabaoğlu sıkıştığı TIR'dan itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkartıldı.

Kazada, sürücü Halil Dağ ve aracında bulunan Hanifi Gökdemir ile TIR sürücüsü Mesut Kabaoğlu yaralandı. Kaza sonrası karayolu trafiğe kapanırken, bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralananlar itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçlarının içinden çıkarıldı. Yaralılar Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. - Ankara/ Gölbaşı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gölbaşı'nda Kaza: 1'i Ağır 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement