Hakkari'de 30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de 30 Ağustos Zafer Bayramı

Hakkari\'de 30 Ağustos Zafer Bayramı

Hakkari'de 30 Ağustos Zafer Bayramı yoğun güvenlik önlemleri altında kutlanırken, törenlere ilk defa iki garnizon komutanının katılması dikkat çekti.

30.08.2012 13:05

Hakkari'de 30 Ağustos Zafer Bayramı yoğun güvenlik önlemleri altında kutlanırken, törenlere ilk defa iki garnizon komutanının katılması dikkat çekti.

Hakkari Valiliği önünde düzenlenen tören öncesi çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bazı binaların çatılarına özel harekattan keskin nişancılar yerleştirilirken, tören alanı güzergahındaki yollara sinyal bozucu jammer araçlar yerleştirilip barikatlar kurularak yoldan geçen vatandaşlar üst aramasından geçirildi.

Vali Orhan Alimoğlu, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Levent Köse ve Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında görevli üsteğmen Hakan Baştürk'ün günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından, Vali Orhan Alimoğlu makamında tebrikleri kabul etti.

Tören, daha sonra öğretmenevi bahçesinde verilen resepsiyonla sürdü. Yıllardır orduevinde verilen resepsiyonun bu yıl ilk kez öğretmenevi bahçesinde gerçekleştirilmesi dikkat çekti.

Kutlamalara, Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı görevini yürüten Tuğgeneral Levent Köse ile bu göreve yeni atanan Tuğgeneral Muzaffer Sönmez birlikte katıldı

Kutlamalara Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kaya, Vali Yardımcıları Önder Bozkurt, Muhammed Önder ve Abdullah Şen, İl Jandarma Komutanı Albay Mahmut Çağlayan, Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, askeri erkan, kurum amirleri, öğrenci ve askerler katıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de 30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement