Hakkari'de Dağcılardan Öğrencilere Diş Fırçası ve Macun - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Dağcılardan Öğrencilere Diş Fırçası ve Macun

Hakkari\'de Dağcılardan Öğrencilere Diş Fırçası ve Macun

Hakkari'de Zirve Dağcılık ve Spor Kulübü tarafından, ilk ve ortaokul öğrencilerine 2 bin adet diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

01.03.2016 12:15

Hakkari'de Zirve Dağcılık ve Spor Kulübü tarafından, ilk ve ortaokul öğrencilerine 2 bin adet diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

Hakkari'de faaliyet gösteren Zirve Dağcılık ve Spor Kulübü, dağcılık  ve doğa sporlarının yanı sıra sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerine de önem veriyor. Zirve Dağcılık  ve Spor Külübü Başkanı Hacı Tansu ve beraberindeki dernek yöneticeleri, Hakkari kent merkezindeki 2 bin öğrenciye diş macunu ve diş fırçası dağıttı. İlk olarak 28 zihinsel engelli öğrencinin eğitim gördüğü Eğitim ve Uygulama Okulu'na giden Zirve Dağcılık Kulübü yöneticileri, burada eğitim gören öğrencilere diş macunu ve diş fırçası dağıttı. Daha sonra Mustafa Kemal Paşa Anaokulu'na giden kulüp yöneticileri, 200 minik öğrenciye de diş macunu ve diş fırçası dağıttı.

Zirve Dağcılık Kulübü Başkanı Hacı Tansu, dağcılık  ve spor faaliyetlerinin yanı sıra eğitim ve sosyal aktivitelere de önem verdiklerini, bu kapsamda Hakkari kent merkezinde 2 bin öğrenciye diş macunu ve diş fırçası dağıttıklarını söyledi. Tansu," Zirve Dağcılık Kulübü'nün Türkiye genelinde yürüttüğü sosyal proje kapsamında ilimizde de ilk ve orta okulda okuyan yaklaşık 2 bin öğrenciye diş macunu ve diş fırçası dağıtma projemiz var. Bu projeyle öğrencilerimize diş macunu ve diş fırçası dağıtıyoruz. Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek" dedi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Dağcılardan Öğrencilere Diş Fırçası ve Macun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement