Hakkari Valisi Canbolat, Yaralı Asker ve Polisleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Hakkari Valisi Canbolat, Yaralı Asker ve Polisleri Ziyaret Etti

Hakkari Valisi Canbolat, Yaralı Asker ve Polisleri Ziyaret Etti

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Yüksekova'da sürdürülen operasyonlar sırasında yaralanan asker ve polisleri hastanede ziyaret ederek 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

27.03.2016 12:10

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Yüksekova'da sürdürülen operasyonlar sırasında yaralanan asker ve polisleri hastanede ziyaret ederek 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

Yüksekova'da 13 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından PKK'lıları etkisiz hale getirmek, kazdıkları hendekleri kapatmak ve barikatları kaldırmak amacıyla başlatılan 'Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Müşterek Operasyonu'na devem edildi. Operasyon sürdürülürken Hakkari Valisi Yakup Canbolat da Yüksekova 3'ncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile birlikte operasyonların yoğun olarak sürdürüldüğü ilçeyi ziyaret etti. Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, operasyonlarda hafif yaralanan polis ve askerleri ziyaret için Yüksekova Devlet Hastanesi'ne geçen Vali Canbolat, Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Çağrı Şentürk ve Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ahmet Şen tarafından karşılandı.

Yaralı polis ve askerlere 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulunduktan sonra bir süre sohbet eden Vali Canbolat, daha sonra da Hastane Başhekimi Uzman Dr. Şen'den bilgi aldı. Vali Canbolat, hastane ziyaretinin ardından 3'ncü Piyade Tümen Komutanlığı ve operasyonda görev alan güvenlik güçlerinin kaldıkları bölgelere de geçerek burada yürütülen kapsamlı operasyonlarla ilgili detaylı bilgiler aldı.

- Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Valisi Canbolat, Yaralı Asker ve Polisleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement