Haliliye Belediyesi'nden "Çalışma Performansı" Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Haliliye Belediyesi'nden "Çalışma Performansı" Eğitimi

Haliliye Belediyesi\'nden "Çalışma Performansı" Eğitimi

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediyesi, personeline yönelik "Çalışma Performansı" eğitimi düzenlendi.

04.02.2015 11:58

Şanlıurfa'nın Haliliyeİlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından personele yönelik "Çalışma Performansı" eğitimi düzenlendi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Personel Eğitimi Çalışma Performansı" eğitim seminerine; birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı. Eğitim seminerinin açılışında konuşan Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdulkadir Kırıcı, eğitimle ilgili bilgiler verdi.

Eğitimle beraber personelin çalışma performansının arttırılmasını hedeflediklerini ifade eden Kırıcı, "Sizlerle bu çalışmayı başlatmamızdaki gaye, biz biliyoruz ki, herkes kendi alanında donanımlı ve yeterli. Ama biz şuna da inanıyoruz ki; ne kadar donanımlı olursak olalım muhakkak öğrenebileceğimiz şeylerin olması kaçınılmaz. Bu nedenle Harran Üniversitesinin değerli üyeleri ile birlikte Haliliye Belediyesi Kültür Müdürlüğü olarak çalışma performansını arttırmayı hedefleyen bir eğitim düzenliyoruz" dedi.

EĞİTİMLER 5 GÜN SÜRECEK

5 gün sürecek eğitim seminerlerinin il gününde Harran Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Serkan Uçan, "Sosyal Medya" konu başlığını ele aldı. Sosyal medyanın yararları kadar zararlı yönlerinin de olduğunu anlatan Uçan, sosyal medyanın tanımını yaptı ve "Sosyal medya'nın kullanımı, sosyal medya'nın çalışma performansı üzerindeki etkileri ve sosyal medya aracılığı ile yürütülen kriz yönetimleri" konu başlıkları hakkında bilgiler verdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Haliliye Belediyesi'nden 'Çalışma Performansı' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement