Manisa'da Hastalar Felekten Bir Gün Çaldı - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Hastalar Felekten Bir Gün Çaldı

Manisa\'da Hastalar Felekten Bir Gün Çaldı

Manisa Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu'na hastalar tarafından yapılan kabartma çalışmasından hediye etti.

31.12.2013 14:00  Güncelleme: 10:32

Manisa Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi işbirliğiyle hastalara yönelik gerçekleştirdiği müzikli tedavi, Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nde devam etti. Hastane yönetimi, gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Manisa Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu'na hastalar tarafından yapılan kabartma çalışmasından hediye etti.

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören yaklaşık 150 hasta, yeni yıl eğlencesini Manisa Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirdi. Manisa Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi gereği yılbaşından beri devam eden etkinliğin bu kez konusu yeni yıl oldu. Müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen hastaların eğlencesine, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da iştirak etti. Eğlencenin ilerleyen dakikalarında Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hülya Sönmez, hastalara gösterdikleri yakın ilgi ve hastanelerine destekleri nedeniyle Manisa Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu'na hastanede tedavi gören bir hasta tarafından yapılan kabartma çalışmasından hediye etti. Manisa Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi gereği, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ile işbirliği içinde çalışma yürüttüğünü belirten Ustamehmetoğlu, bu tür sosyal projelerin devam edeceğini söyledi, hastalara acil şifalar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa'da Hastalar Felekten Bir Gün Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement