Hatay Büyük Bir Başarıya İmza Attı - Son Dakika
Güncel

Hatay Büyük Bir Başarıya İmza Attı

Hatay Büyük Bir Başarıya İmza Attı

Banu Mursal, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası organizasyonuna destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

21.03.2012 09:58

Türkiye Basketbol Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Banu Mursal, 07-11 Mart 2012 tarihleri arasında Hatay'da yapılan Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası organizasyonuna destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Basketbol Hatay İl Temsilcisi Banu Mursal, Hatay ili olarak büyük ve önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarına dikkat çekerek, "Hatay tarihinde ilk defa böyle büyük bir organizasyon gerçekleştirildi ve bizler bir ekip olarak bu önemli organizasyonun altından başarı ile kalktığımızı düşünüyoruz. Mutluyuz, gururluyuz" dedi.

Türkiye Kupası

organizasyonunun Hatay'da tam not aldığını ve Antakya'da büyük bir basketbol şöleni yaşandığını vurgulayan İl Temsilcisi Mursal, "Türkiye'nin en iyi kadın basketbolcularını şehrimizde 5 gün süre ile ağırladık ve heyecan veren güzel müsabakalar izledik. Şehrimizde adeta bir basketbol şöleni yaşandı. Homend Antakya Belediye takımımızın 2.ligden 1.lige kısa zamanda çıkması şehrimize önemli bir katkı sağladı. Homend Antakya'nın kısa zamanda bütük bir başarı elde etmesi, gözleri bir anda Hatay'a çevirdi. Halkımızın da basketbola bakış açısını değiştirdi. Küçük büyük herkeste yeni bir basketbol heyecanı ve sevgisi gözlenmeye başlandı. Homend Antakya takımına sahip çıkan değerli işadamımız sayın Erol Bilecik'e ve Antakya Belediye Başkanı sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş'a teşekkür ediyorum" dedi.

MURSAL'DAN KATKI VERENLERE TEŞEKKÜR

Basketbol Hatay İl Temsilcisi Banu Mursal,

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası organizasyonunun Hatay'da başarı ile gerçekleşmesine katkı veren herkese teşekkür ederek, "Öncelikle bu organizasyonu Hatay'a veren Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı sayın Turgay Demirel'e ve TBF yetkililerine, Hatay Valisi sayın M. Celalettin Lekesiz'e, Antakya Belediye Başkanı sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü sayın Emrullah Taşkın'a, Hatay İl Emniyet Müdürü sayın Ragıp Kılıç'a, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı sayın Hikmet Çinçin'e ve Antakya Medeniyetler Korosu ekibine, Hatay İl Hakem Kurulu üyelerime, teknik komiserlerime ve Hatay hakemlerimize, bu organizasyonda bize destek veren sponsorlarımıza, bizi hiç yalnız bırakmayan ve sesimizi duyuran basın mensuplarına, müsabakaları heyecanla izleyen ve bizleri yalnız bırakmayan spor sever halkımıza teşekkür ediyorum. Bu bir ekip işi idi ve biz iyi bir ekip olarak bu organizasyonu başarı ile gerçekleştirdik..." dedi.

ORGANİZASYONUN ŞEHRİMİZE BÜYÜK KATKISI OLDU

Basketbol Hatay İl Temsilcisi Banu Mursal, bu tip büyük organizasyonların şehre getirisinin çok fazla olduğuna dikkat çekerek, "Öncelikle bu organizasyon ile şehrimizin tanıtımına büyük bir katkı olduğuna inanıyorum. Bir çok televizyon kanalı, yaygın ve yerel basılı medya, internet siteleri ve radyolar, bu organizasyon süresince şehrimizden bahsetti. Şehrimize gelen tüm misafirlerimiz ile yakından ilgilendik. Şehrimizi gezdirdik, tarihi ve doğal güzelliklerimizi tanttık. Bu gibi büyük organizasyonların şehrimize katkısı büyüktür. Bizler ekip olarak basketbol adına daha büyük organizasyonları gerçekleştirmek istiyoruz. Umuyoruz ki ileri ki dönemlerde daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yaparız.." şeklinde konuştu.

MURSAL'A PLAKET

Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri tarafından Basketbol İl Temsilcisi Banu Mursal'a plaket verildi.

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'ın makamında düzenlenen törende, Türkiye Basketbol Federasyonu As Başkanı ve eski bakan Metin Şahin, il temsilcisi Banu Mursal'ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, plaket verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatay Büyük Bir Başarıya İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement