Hatsu Heyeti, Asat'a Teknik Gezi Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Hatsu Heyeti, Asat'a Teknik Gezi Düzenledi

Hatsu Heyeti, Asat\'a Teknik Gezi Düzenledi

HATSU heyeti, Antalya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

21.07.2017 09:14

ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay'ın ev sahipliğinde tapılan teknik geziye, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali'nin yanı sıra HATSU Daire Başkanları ile şube müdürleri katılım gösterdi.

Yapılan teknik gezi kapsamında HATSU heyeti, ASAT işletmesinde olan Arıtma Çamuru Termal Kurutma ve Kojenerasyon Tesisi ile Lara İleri Atıksu Arıtma Tesisi'ni ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay eşliğinde gezerek incelemelerde bulundu ve teknik bilgiler edindi.

Teknik gezi ardından yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Genel Müdür Karaçay, kurumlar arasında yapılan teknik gezilerin kolektif çalışmanın yanı sıra yapılan ve yapılacak yatırımlara daha da katkı sağlayacağını belirtti.

Kendilerini ağırlamaktan ve incelemeler anında teknik bilgilendirmede bulunmalarından dolayı teşekkür eden HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay'a yapılan altyapı yatırımları ve arıtma tesisleri hakkında bilgiler vererek, Hatay'a kazandırılacak yeni tesislerin en üst teknolojide olmasını sağlamak için teknik geziler yaptıklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatsu Heyeti, Asat'a Teknik Gezi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement