Havalimanında Sevgililer Günü Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Havalimanında Sevgililer Günü Sürprizi

Havalimanında Sevgililer Günü Sürprizi

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Singapur Havayolları yolcularına küçük sürprizler yaptı.

14.02.2014 12:45

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Singapur Havayolları yolcularına küçük sürprizler yaptı. Atatürk Havalimanı'nda kalp şeklinde hazırlanmış küçük kurabiyeleri yolcularına dağıtan Singapur Havayolları Türkiye Genel Müdürü Andrew Budıman, 'Bugün bizimle uçan tüm yolcularımıza küçük küçük sürprizler hazırladık dedi. Badıman, '14 Şubat tüm sevgililer ve insanlar için önemli bir gün, bizim için de bu neden çok önemli. Bu nedenle yolcularımıza küçük küçük sürprizler hazırladık. Bunlar kalp şeklinde çikolata ve kekler olabilir. Yolcularımızı memnun etmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Sevgiyi arayanlar ve sevgililer günü için özel indirimlerimiz de var ifadelerini kullandı.

Bu arada Singapur Havayolları yolcularından Melike - Fatih Eren çifti kalp şeklindeki kurabiyelerini alırken, Bizler turizmciyiz. Böyle güzel bir günde tatil yapmayı düşündük ve Singapur ile Puket'i kapsayan bir geziye çıktık dediler.

Singapur yolcularından Güneş-Mehmet Öztürk çifti ise ikram edilen kurabiyeleri alırken, 'Bunları her halde yiyemeyiz. Günün anısı olarak saklayacağız dediler. Havayolu şirketi bilet işlemlerini gerçekleştirilği kontuarını da balonlarla süsledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Havalimanında Sevgililer Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement