Hediyemix Kişiye Özel Olacak - Son Dakika
Güncel

Hediyemix Kişiye Özel Olacak

Hediyemix Kişiye Özel Olacak

Türkiye'nin ilk ve tek Kişiye Özel Hediye Portalı Açıldı

23.06.2010 16:26

Geçtiğimiz ay kurulan ve Türkiye'nin en büyük hediyelik eşya şirketi olma hedefiyle yola çıkan Promosan şirketinin ilk projesi Hediyemix.com hizmete girdi. Ürün portföyünün tamamına yakını kişiye özel hediyelerden oluşan Hediyemix bu yönüyle Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. İnternet üzerinden satış yapacak olan sitede kupa bardaktan havluya, kristalden oyuncağa kadar çeşitli kategorilerde onlarca çeşit kişiselleştirilebilir hediye bulunuyor.

Uzunca bir süredir 'kişiye özel hediyeler' konusunda çalışmalar yapan ve Promosan şirketinin genel müdürlüğünü de üstlenen Abdullah Yaşar, kişiye özel konusunun tüm dünyada yaygınlık kazandığını, bu yönüyle geleceğin trendi olduğunu ve kendilerinin bu alanda çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Yeni projelerinin yolda olduğunu da kaydeden Yaşar hedefleri hakkında ise "Hediyemix olarak çok kısa bir sürede ürün portföyümüzü genişleterek daha geniş kitlelere ulaşmak ve alanımızda bir numara olmak istiyoruz. Gelecekte bu konsepti kopyalayanlar olsa dahi biz öncü marka olarak zirvede kalacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. Yaşar uzun vadeli hedefleri arasında ise alışveriş merkezlerinde mağazalaşmanın yer aldığını sözlerine ekledi.

Şirketin ortakları arasında ise yıllardır inşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Zeki Kazancı ve yine genç yaşta tekstil sektöründeki aile şirketinden ayrılarak farklı yatırımlarla adından söz ettiren İşadamı Mahir Koçali yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hediyemix Kişiye Özel Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement