Henkel'in Profi Club'ı Otomobil Kazandırdı - Son Dakika
Güncel

Henkel'in Profi Club'ı Otomobil Kazandırdı

Henkel\'in Profi Club\'ı Otomobil Kazandırdı

Profi Club hem bayilere ve perakendelere, hem de son kullanıcılara kazandırıyor.

24.10.2011 15:47

Henkel Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcılar Bölümü tarafından yürütülen sadakat programı Profi Club, Bursa'da faaliyet gösteren Henkel bayisi Dost Bağlantı Elemanları şirketine Fiat Doblo Combi model bir otomobil kazandırdı. Türk Henkel bayilerine, perakendecilere ve son kullanıcılara yaptıkları alım satımlardan puan kazandıran Profi Club, üyelerine çok çeşitli hediye seçenekleri sunuyor.

2006 yılından bu yana üyelerine çok sayıda hediye sunan, Henkel Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcılar Bölümü'nün sadakat programı Profi Club, son olarak Bursa'da bulunan Dost Bağlantı Elemanları Ticaret Pazarlama Sanayi şirketine otomobil kazandırdı. Türk Henkel bayisi olan şirket, yaptığı alım satımlar sonucu kazandığı hediye puanlarını biriktirerek Fiat Doblo Combi model otomobilin sahibi oldu.

Profi Club hem bayilere ve perakendelere, hem de son kullanıcılara kazandırıyor

Kazançlı sadakat programı Profi Club'da Henkel bayileri ve perakendeciler yaptıkları alım satımlar, bu noktalardan alışveriş yapan son kullanıcılar da aldıkları ürün üzerinden puan kazanıyor. Kulüp üyeleri biriktirdikleri puanlarla cazip hediyelerin sahibi oluyor. Program dahilinde Sista, Ceresit, Thomsit, Pattex, Tangit, Metylan, WD-40 ve Telefunken olmak üzere Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcılar Bölümü'nün tüm ürünlerinden puan kazanmak mümkün.

Profi Club, her yıl yenilenen hediye katalogları ve bu kataloglarda yer alan çok çeşitli hediye seçenekleriyle Henkel ürünü kullanıcılarına fırsatlar sunuyor. Kulüp otomobil, beyaz eşya, telefon, televizyon, kamera, fotoğraf makinesi gibi teknolojik ürünlerin yanı sıra ev aletleri, mutfak eşyaları, ofis ve kırtasiye ürünleri, kozmetik/ kişisel bakım ürünleri, hediye çekleri, seyahat ürünleri, tatil paketleri gibi her kesimin ilgi ve ihtiyaçlarına cevap verecek birçok ürün seçeneği ile üyelerine hizmet veriyor

Profi Club'a üye olmak için www.proficlub.net web sitesinde ya da herhangi bir Henkel satış noktasında üyelik formu doldurmak yeterli.

Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Kozmetik ve Kişisel Bakım ile Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş alanında lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 48.000 çalışanı bulunan Henkel, 2010 mali yılında 15,092 milyar Euro'luk satış ve 1,862 milyar Euro'luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır ve şirket "Fortune Global 500" listesinde yer almaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Henkel'in Profi Club'ı Otomobil Kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement