Topbaş'tan Damadının Tutuklanmasına İlk Yorum: Yargıya Hiçbir Şekilde Etkim Yok - Son Dakika
Güncel

Topbaş'tan Damadının Tutuklanmasına İlk Yorum: Yargıya Hiçbir Şekilde Etkim Yok

İBB Başkanı Kadir Topbaş, damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tekrar tutuklanması ile ilgili, "Kadir Topbaş'ın yargıya hiçbir şekilde etkisi yok, hiçbir şekilde gücü yok, bu son olay da bunu gösteriyor" dedi.

19.06.2017 16:41  Güncelleme: 17:15

İBB Başkanı Kadir Topbaş, damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tekrar tutuklanması ile ilgili ilk kez konuştu. "Görüldüğü gibi yargıya hiçbir etkim yok" dedi.

"SON OLAY GÖSTERDİ Kİ HİÇBİR DAHLİM YOK"

Tahliye edildikten sonra gündemde uzun süre tartışmalara neden olan Kavurmacı'nın tutuklanması Kadir Topbaş'a soruldu. Topbaş, "Kadir Topbaş'ın yargıya hiçbir şekilde etkisi yok, hiçbir şekilde gücü yok. Bu son olay da bunu gösteriyor. Başkan olarak benim damadımın 21 gün gözaltına alınması, 8,5 ayı tutuklu yargılanması, tekrar bırakıldıktan sonra 45 gün sonra tekrar tutuklu halde yargısının devam etmesinin istenmesinde demek ki benim hiçbir dahlim olmadığı apaçık ortaya çıktı" diye konuştu.

TAHLİYESİ TARTIŞILAN KAVURMACI YENİDEN TUTUKLANMIŞTI

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik TUSKON soruşturması kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı 2 gün önce yeniden tutuklanmıştı.


Topbaş\'tan Damadının Tutuklanmasına İlk Yorum: Yargıya Hiçbir Şekilde Etkim Yok
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Topbaş'tan Damadının Tutuklanmasına İlk Yorum: Yargıya Hiçbir Şekilde Etkim Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement