If Wedding'e "Umudun Çiçekleri" Damga Vuracak - Son Dakika
Güncel

If Wedding'e "Umudun Çiçekleri" Damga Vuracak

If Wedding\'e "Umudun Çiçekleri" Damga Vuracak

Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarına, “Umudun Çiçekleri” temalı geleneksel ve güncel tasarımların yer aldığı koleksiyonuyla katılacak.

12.01.2018 18:36

Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarına, "Umudun Çiçekleri" temalı geleneksel ve güncel tasarımların yer aldığı koleksiyonuyla katılacak.

10 ülkeden 200'ün üzerinde firmanın katılacağı IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 8 bin uluslararası satın almacıyla birlikte kapılarını Salı günü açacak. Bu yıl 30 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayacak olan fuara, modacı Zeynep Acar'ın hazırladığı "Umudun Çiçekleri" temalı koleksiyonu damga vuracak. Atatürk'ün "Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim" sözünden ilham alan Zeynep Acar, " Dünya'da bu kadar kaos varken umut hepimizin ihtiyacı ve Atamızın umudu hepimize yeter " dedi.

Modanın siyaset, sosyal ve ekonomik olaylardan etkilendiğini, insanların da yaşadığı dünyaya karşı bakış açılarını modayla dile getirdiğini söyleyen Zeynep Acar, fuar hazırlığı sırasında temasını "umut" üzerine kurduğunu belirtti. Atatürk'ün başkaları için çözümü imkansız gibi görünen sorunların üstesinden; eşsiz dehası, zekası, öngörü yeteneği, analitik düşüncesi, kararlılığı ve cesaretiyle dünya tarihinde eşi görülmeyecek hızda geldiğini ifade eden Acar, "Onun hepimize ders niteliğinde bir sözü var. 'Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiç bir zaman umudumu yitirmedim' diyor. İşte bu söz ilham kaynağım oldu. Umut hep var ve onu gerçekleştirmek için aklımızı, kararlılığımızı ortaya koymamız gerekiyor. Bu yüzden fuar için koleksiyonumuzu umut temasıyla hazırladık" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel If Wedding'e 'Umudun Çiçekleri' Damga Vuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement