İftar Çadırında Bir Hollywood Yıldızı - Son Dakika
Güncel

İftar Çadırında Bir Hollywood Yıldızı

İftar Çadırında Bir Hollywood Yıldızı

ABD'li Aktör ve Şarkıcı Steven Seagal, Beşiktaş Belediyesinin Barbaros Meydanında bulunan iftar çadırına gelerek, iftar programına katıldı.

16.07.2014 23:01  Güncelleme: 08:54

Haber-kamera Erhan TEKTEN İstanbul DHA

Dünyaca ünlü ABD'li aktör ve şarkıcı Steven Seagal, Beşiktaş Belediyesi'nin Barbaros Meydanı'nda bulunan iftar çadırına gelerek, iftar programına katıldı. Ezan okunmadan önce programın yapılacağı alana gelen Seagal'e, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar eşlik etti. Seagal, öncelikle Beşiktaş sahilinde yere bağdaş kurarak oturdu. Basın ünlü yıldıza yoğun ilgi gösterirken, Seagal burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun, 'Din değiştirecek misiniz sorusuna Seagal, 'Bu çok politik bir soru. Bütün dinlere çok saygılıyım karşılığını verdi. İstanbul'u çok sevdiğini belirten Seagal, Türk yemeklerinden kuzu şişi çok beğendiğini söyledi.

Steven Seagal daha sonra iftar çadırına geldi. Ezanın okunmasından önce Kur'an-ı Kerim dinleyen Seagal, dua da etti. Bu sırada Seagal'in yanına Küçük Ağa dizisinde rol alan çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi geldi. Seagal, Emir için bir fotoğrafını imzaladı. Ünlü yıldız, iftarın ardından, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde vereceği konser için yola çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İftar Çadırında Bir Hollywood Yıldızı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement