İhlas Koleji Judo Spor Kulübü İstanbul Şampiyonu - Son Dakika
Güncel

İhlas Koleji Judo Spor Kulübü İstanbul Şampiyonu

İhlas Koleji Judo Spor Kulübü İstanbul Şampiyonu

Türkiye Judo Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği tarafından 2013 programı içinde yer alan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Birinciliği Judo Şampiyonası'nda İhlas Koleji Judo Spor Kulübü almış olduğu 2 altın 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile ümit...

31.10.2013 13:27

Türkiye Judo Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği tarafından 2013 programı içinde yer alan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Birinciliği Judo Şampiyonası'nda İhlas Koleji Judo Spor Kulübü almış olduğu 2 altın 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile ümit bayanlarda İstanbul Şampiyonu oldu.

Sarıyer Belediyesi Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya İstanbul ve çevre illerden judo kulüpleri katıldı.

Şampiyonada ümit kızlar kategorisinde şampiyon olan İhlas Koleji Judo Spor Kulübü'nde 44 kiloda Emine Ünal ve 63 kiloda Fatma Gülsoy altın madalya alarak şampiyon oldular. Ayrıca Kübra Fedakar 57 kiloda gümüş, Esra Fedakar 52 kiloda bronz ve Sena Meşe de 63 kiloda bronz madalya kazandılar.

Şampiyona sonrasında konuşan kulüp antrenörü Mehmet Ballıoğlu güzel bir şampiyonluk elde ettiklerini söyledi.

Takım olarak önlerindeki büyük turnuvalara hazırlandıklarını belirten Ballıoğlu, bu turnuvanın kendileri açısından da hazırlık niteliği taşıdığını ifade etti. Gerek takım olarak gerekse bireysel olarak hedefleri olduğuna değinen Ballıoğlu bu amaçla antrenmanlara devam ettiklerini vurguladı.

Böyle anlamlı bir günde elde edilen şampiyonluktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, emeği geçen judoculara ve antrenörlerine teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Koleji Judo Spor Kulübü İstanbul Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement