İhlas Vakfı Avrupa Gönüllüleri İstanbul'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

İhlas Vakfı Avrupa Gönüllüleri İstanbul'u Ziyaret Etti

İhlas Vakfı Avrupa Gönüllüleri İstanbul\'u Ziyaret Etti

İhlas Vakfı'na Avrupa'dan gönüllü olarak destek veren İhlas Vakfı Avrupa Gönüllüleri 10 günlük bir program çerçevesinde İstanbul'da bir araya geldi.

02.11.2013 16:06

İhlas Vakfı'na Avrupa'dan gönüllü olarak destek veren İhlas Vakfı Avrupa Gönüllüleri 10 günlük bir program çerçevesinde İstanbul'da bir araya geldi.

Dünyanın birçok merkezinde önemli hizmetler veren İhlas Vakfı'nın düzenlemiş olduğu programa yaklaşık 30 gönüllü katılırken, İhlas Vakfı Başkanı Mehmet Okyay da gönüllülere yurt içi ve yurtdışındaki hizmetler hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Özellikle Somali, Etiyopya ve Afganistan'da Vakfın hizmetlerini sinevizyon gösterisiyle anlatan Okyay, hedeflerinin Avrupa'nın birçok şehrine, 54 Afrika ülkesine İhlas Vakfı'nın hizmetlerinin götürülmesi ve 81 ilde yurt açmak için çalıştıklarını ifade etti. Aka, "Hedefler doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

İhlas Vakfı'nın çalışmalarına katkılarından dolayı gönüllülere teşekkür eden Okyay'dan sonra İhlas Vakfı Avrupa Temsilcisi Ahmet Aka söz aldı. İhlas Vakfı hizmetlerinin Avrupa, Afrika ve diğer ülkelerde daha etkin olabilmesi için arkadaşlarıyla birlikte gayret gösterdiklerini belirten Aka, hedefler doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

GELECEK YILLAR İÇİN DAHA KAPSAMLI KATILIM TEMENNİSİ

Program boyunca fikir alışverişlerinde bulunulurken, Stutgart temsilcisi Hasan Halat da her yıl düzenlenen bu aktivitelerden dolayı vakıf yönetimine teşekkür etti. Önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımlı olarak düzenlenmesini temenni ederek, bu fikirlerini Mehmet Okyay'a ilettiklerini belirtti.

TARİHÇİ HÜSEYİN YAVAŞ VE ZİYA BURCUOĞLU REHBERLİĞİNDE İSTANBUL GEZİSİ

İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarını da gezme imkanı bulan Avrupa gönüllülerine Tarihçi Hüseyin Yavaş ve Araştırmacı Tarihçi ve Boğaziçi Tarih Uzmanı Ziya Burcuoğlu rehberlik yaptı. Bu geziye Türkiye Gazetesi Yazarlarından M. Sait Arvas, Hüseyin Şener ve İhlas Vakfı Başkanı Mehmet Okyay da iştirak etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Vakfı Avrupa Gönüllüleri İstanbul'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement