İmam Hatip Kız Pansiyonu Hayırsverlerin Desteği İle Yapılacak - Son Dakika
Güncel

İmam Hatip Kız Pansiyonu Hayırsverlerin Desteği İle Yapılacak

İmam Hatip Kız Pansiyonu Hayırsverlerin Desteği İle Yapılacak

Denizli İmam Hatip Öğrencileri Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından yaptırılacak 216 öğrenci kapasiteli İmam Hatip Kız Lisesi yurt yapımı için protokol imzalandı.

16.07.2013 21:26

Denizli Valiliği´nde düzenlenen protokol törenine, Vali Abdülkadir Demir, Denizli eski Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Çevre ve Şehircilik Denizli İl Müdürü İbrahim Özsoy ve İmam Hatip Öğrencileri Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği yöneticisi Ömer Tekinkaya katıldı.

Denizli´de hayırseverlerin ve kurumların destekleriyle eğitim alanında yapılan yatırımların hızla devam ettiğini söyleyen Vali Abdülkadir Demir, şöyle dedi: "Merkez ilçede İmam Hatip Öğrencileri Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından yapılacak kız öğrenci yurdunun protokolünü imzalıyoruz. Denizli Belediyesi tarafından 25 dönüm arazi üzerinde İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Kız Lisesi yapılacak şekilde projelendirdiği arsa üzerinde şu anda ilk etapta okulun 216 öğrenci kapasiteli yurdu tamamlanacak. Ardından aynı arazi üzerine İmam Hatip Lisesi ile İmam Hatip Ortaokulu yapılacak. Zemin artı 4 kat olarak yapılacak olan yurt 2014 yılı içerisinde tamamlanacak ve öğrencilerimizin hizmetine sunulacak."

Konuşmaların ardından bu yıl yapımına başlanıp 2014 yılında tamamlanması planlanan ve 2 milyon 750 bin TL maliyetle zemin+4 kat olarak yapılacak olan İmam Hatip Kız Yurdu binasının protokolü imzalandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İmam Hatip Kız Pansiyonu Hayırsverlerin Desteği İle Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement