İnegöl'de Fabrikaya Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Fabrikaya Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

İnegöl\'de Fabrikaya Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, kereste fabrikasına motosikletli iki kişi tarafından tabanca ve pompalı tüfekle ateş açıldı.

22.07.2013 12:32

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, kereste fabrikasına motosikletli iki kişi tarafından tabanca ve pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda, fabrika bahçesinde iftar açan bekçi 61 yaşındaki Ali Ülker öldü. Fabrika sahibi ve bekçisinin açtığı karşı ateş sonucu kaçan saldırganlardan birinin de yaralandığı belirtildi. Alarma geçen jandarma ve polis saldırganları arıyor.

Olay, dün Bursa -Ankara karayolundaki İnegöl'e bağlı Çitli köyü kavşağında meydana geldi. Motosikletle Bozüyük yönünden gelen kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi, Çitli Köyü kavşağı karşısında bulunan kereste fabrikasına tabanca ve pompalı tüfekle ateş açtı. Fabrika sahibi T.A., sözlüsü İ.B. ve fabrika bekçisi Ali Ülker'in fabrika önünde iftarını açtıkları sırada düzenlenen saldırıda, fabrika sahibi ve sözlüsü içeri kaçarken, fabrika bekçisi Ali Ülker vuruldu. Fabrika sahibi T.A. da saldırganlara tabancasıyla karşılık verdi. Fabrika sahibi veya hayatını kaybeden bekçinin silahından çıktığı sanılan mermilerden motosikletli saldırganlardan biri yaralanırken, saldırganlar geldikleri motosiklet ile Bozüyük yönüne kaçtı.

Saldırı ardından çağrılan 112 Acil Servis ambulansında görevli sağlık ekibinin müdahale ettiği, İnegöl'e bağlı Çitli Köyü'nde oturan ve 3 aydan bu yana fabrikada bekçi olarak çalışan Ali Ülker'in öldüğü anlaşıldı.

Fabrikada yapılan olay yeri incelemesinde, yol boyunda ve fabrika bahçesinde çok sayıda boş kovan bulundu.

Saldırı düzenlenen fabrikanın yaklaşık bir kilometre ilerisindeki bir evin mutfak camına da kurşun isabet etti. Jandarma ekipleri ve savcı olay yerinde inceleme yaparken, Bozüyük yönüne doğru hastanelerle temasa geçilerek silahla yaralanma olayı ile ilgili kişilerin gelip gelmediği araştırıldı.

Jandarma ekipleri, fabrika sahibi ve o anda yanında bulunan sözlüsünün ifadesine başvururken, olayın faillerinin belirlenip yakalanabilmesi için geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlattı. - İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Fabrikaya Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement