İngiliz Kızla Kaçan Türk Barmen Konuştu - Son Dakika
Güncel

İngiliz Kızla Kaçan Türk Barmen Konuştu

İngiliz Kızla Kaçan Türk Barmen Konuştu

Marmaris'te İngiliz kızı Faye'yi kaçıran Türk barmen pişman değil: Bir kız gider yenisi gelir. Beni gazetede görüp beğenen yeni bir kızla birlikteyim.

19.07.2013 10:41  Güncelleme: 11:07

Marmaris'e annesiyle tatile gelen 16 yaşındaki İngiliz Faye Jones'u kaçıran Türk barmen Murat Can Ertani, İngiliz basınına konuştu. Faye ile sadece sıkıldığı için kaçtığını ve onun 16 yaşında olduğunu gazetelerden öğrendiğini söyleyen Ertani, 'Faye bana 19 yaşında olduğunu söyledi. Gerçeği bilseydim, onunla asla kaçmazdım' dedi.

"YAŞINI BİLMİYORDUM"

İngiliz kız ile yaşadığı dört günü 'macera' diye niteleyen ve Faye'yi kaçırdığı için pişman olmadığını söyleyen 22 yaşındaki Ertani, 'Onun gerçek yaşını öğrenince, çoktan yola çıkmıştık. Ve onu bırakmama için benden yardım istedi. Çünkü annesi onu çok kontrol ettiği için eve yanına dönmek istemiyordu. Ben de yardım ettim' dedi. Hayatı normalde çok sıkıcı olduğu için bu dört günden keyif aldığını belirten Murat Can Ertani, yanlarında hiç para olmadığını ve Faye'nin kendisinden hırsızlık yapmasını istediğini anlattı. Faye'yi Adana'ya annesinin yanına götürmek istediğini belirten barmen, "Hiç korkmuyordu ve bu kaçışı benden daha çok istiyordu" diye konuştu. Röportajda altı kez hapse girdiğini söyleyen Ertani, 'Kızlar kötü erkekleri sever. Ben de o kötü erkeğim' dedi. Bir kızla bir haftadan uzun süre birlikte olamadığını belirten sabıkalı barmen, 'Bir kız giderse, yerine yenisi hemen gelir. Beni gazetelerde görüp de beğenen yeni bir İngiliz genç kız ile birlikteyim' dedi.

"İNGİLİZ KIZLAR KOLAY"

İngiliz kızlara karşı özel bir ilgisi olmadığını belirten barmen Murat Can Ertani 'Dünyanın her yerinden kızları beğenirim. Ama İngiliz kızlar kolay oluyor' dedi. Türk kızlarını tavlamak için daha güzel yalanlar söylemek zorunda kaldığını belirten Ertani, geçen sene hamile bıraktığı ve terk ettiği İngiliz Alanah Longshaw'e de 'Oğlumu görmek istiyorum' diye mesaj gönderdi. Longshaw'a kötü davrandığını kabul eden Ertani, 'Bu hayatta bir tane oğlum var. Onu görmek istiyorum. Türkiye'ye gelebilirler. Benden korkmalarına gerek yok' dedi.

MARMARİS'TEN ADANA'YA BİSİKLETLE

Dört günün ardından kurtarılan ve annesine teslim edilen İngiliz genç kız, basına yaptığı açıklamada, parasız ve yemeksiz kaldıklarını söyleyerek, 'Kimse bizi bulamadan öleceğimizi sandım' dedi. Marmaris'ten Adana'ya gitmek için kendisine bisiklet kullandırdığını söyleyen Faye, 'O kadar yolu nasıl gidecektik bilmiyorum. Onu bir daha görmek bile istemiyorum' dedi.

EN ÇOK TÜRKLER TACİZ EDİYOR

İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre, Türkiye, İngiliz turistlerin en çok cinsel tacize uğradığı ikinci yer. İngiltere Dışişleri Bakanlığı bünyesinde hazırlanan raporda, 2012-2013 yılında 310 İngiliz vatandaşı cinsel tacize uğradığını söylerken, bu tacizlerin en çok İspanya'da, daha sonra Türkiye'de ve üçüncü sırada da Yunanistan'da yaşandığı ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İngiliz Kızla Kaçan Türk Barmen Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement