İntihar Eden Uzman Çavuş Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

İntihar Eden Uzman Çavuş Toprağa Verildi

İntihar Eden Uzman Çavuş Toprağa Verildi

Tunceli'de, başına dayadığı beylik tabancasıyla ihtihar eden 31 yaşındaki Piyade Komando Uzman Çavuş Cihan Kandırmış, memleketi Manisa'nın Selendi İlçesi'nde, gözyaşları arasında toprağa verildi.

18.09.2014 16:49

Tunceli'de, başına dayadığı beylik tabancasıyla ihtihar eden 31 yaşındaki Piyade Komando Uzman Çavuş Cihan Kandırmış, memleketi Manisa'nın Selendi İlçesi'nde, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Tunceli'deki 4'üncü Tugay Komutanlığı'nda görevli Piyade Komando Uzman Çavuş Cihan Kandırmış, dün sabah yalnız kaldığı Atatürk Mahallesi'ndeki askeri lojmanlarda, başına dayadığı tabancasıyla intihar etti. Evli ve 1 çocuk babası uzman çavuş Kandırmış'ın cenazesi, memleketi Manisa'nın Selendi İlçesi'ne gönderildi. 8 yıllık uzman çavuş Kandırmış'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, bugün, Yağcı Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildiğinde eşi, 30 yaşındaki Neşe Kandırmış, kızı, 3 yaşındaki Fadime Azar Kandırmış ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kandırmış'ın fenalaşan yakınlarına evin önünde hazır bekletilen ambulans ve sağlık ekibi, gerekli müdahaleyi yaptı. Evin önündeki cenaze törenine, Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Mercan, Selendi İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Mustafa Akpınar, Selendi Belediye Başkanı MHP'li Nurullah Savaş ile yakınlarının yanı sıra bazı askeri yetkililer ve çok sayıda kişi katıldı. Öğleleyin kılınan cenaze namazının ardından Kandırmış'ın bir süre omuzlarda taşınan cenazesi Yağcı Mahallesi Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi. 7 kardeşten en büyüğü olan Kandırmış'ın yakınları da bilinen bir sorunu olmadığını, intihar etmesine anlam veremediklerini söyledi. - Selendimanisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İntihar Eden Uzman Çavuş Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement