Işid'in Alıkoyduğu Şoförlerin Serbest Bırakılması - Son Dakika
Güncel

Işid'in Alıkoyduğu Şoförlerin Serbest Bırakılması

Işid\'in Alıkoyduğu Şoförlerin Serbest Bırakılması

Irak'ın Musul kentinde rehin alınan şoförlerin Şırnak'ın Silopi ilçesinde yaşayan aileleri serbest bırakılan yakınlarını heyecanla bekliyor Anne Karakan: "Rehin alınan iki çocuğuma kavuşacağım. Yardımlarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun"

03.07.2014 16:30

Irak'ın Musul kentinde rehin alınan şoförlerin Şırnak'ın Silopi ilçesinde yaşayan aileleri serbest bırakılan yakınlarını heyecanla bekliyor.

İlçeye bağlı Doruklu köyünde yaşayan anne Hüsniye Karakan, rehin alınan çocukları Selahattin (23) ve Servet Karakan'ın (25) serbest bırakılmalarının mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Mutluluğunun tarif edilemez olduğunu ifade eden Karakan, iki oğluna kavuşacağı anı sabırsızlıkla beklediğini belirtti.

Karakan, "Rehin alınan iki çocuğuma kavuşacağım. Yardımlarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Kaçırılan iki şoförün dayısı Fadıl Final ise Kürtçe, yeğenlerinin serbest bırakılmasına çok sevindiğini, tüm köy halkının onları karşılamaya hazırlandığını ifade etti.

Nihal Şimşek ise Musul'da eşi Ramazan Şimşek (42) ve oğlu Özgür Şimşek'in (22) rehin alındığını, serbest bırakılmalarına inanamadığını söyledi.

"Oğlumu ve eşimi çok özledim. Şu an çok mutluyum" ifadelerini kullanan Şimşek, eşinin bu sabah kendisini arayarak serbest bırakıldıklarını söylediğini anlattı.

Şimşek, eşini ve oğlunu heyecanla beklediğini dile getirdi.

Şoför yakını Mehmet Salih Turgut ise şoförlerin serbest bırakılmalarına çok sevindiklerini anlatarak, "Allah'a çok şükür hasretlik bitecek. Hükümete çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaçırılan şoförlerin bir başka yakını Fadil Final ile Kürtçe yaptığı konuşmasında çocukların serbest bırakıldığını söyledi. Fadıl Final, "Şoförlerin serbest bırakılması bizi sevindirdi. Hepimiz birazdan onları karşılamaya gideceğiz. Çok mutluyuz" diye konuştu. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Işid'in Alıkoyduğu Şoförlerin Serbest Bırakılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement