Isparta'da Nuri Alço'ya Gazoz - Son Dakika
Güncel

Isparta'da Nuri Alço'ya Gazoz

Isparta\'da Nuri Alço\'ya Gazoz

Altın Portakal Film Festivali coşkusu Isparta'da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

11.10.2011 17:08

Antalya'da düzenlenen Altın Portakal Film Festivali coşkusunun bölgenin diğer illeriyle de paylaşılması amacıyla Isparta'da geçen yıl ilki düzenlenen etkinlikler, bu yıl da gerçekleştirildi. Isparta'ya gelen beyazperdenin emektarları, halkın yoğun sevgisiyle karşılaştı.

Sinema sanatçıları öncelikle Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette sanatçı Ahu Tuğba'nın omuzunda taşıdığı papağan, büyük ilgi gördü. Bu sırada Tuğba'nın frikik vermesi de dikkat çekti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın'ın önderliğinde Isparta'ya gelen sanatçılara, Başkan Günaydın tarafından gül seti hediyesi verildi. Ardından sanatçılarla birlikte iki başkan, belediye hizmet binası önünde toplu fotoğraf çektirdi.

Başkan Akaydın, sanatçıların yorgunluk atmaları için Isparta ziyaretinin çok iyi bir program olduğunu söyledi. Antalya'ya gelen sanatçıları Isparta ve Burdur halkıyla buluşturmanın önemini bildiklerini belirten Akaydın, "Burada gördüğümüz ilgi Isparta halkının sinema sanatçılarına duyduğu sevgi ve bağlılığı gösteriyor" dedi.

Isparta Belediye Başkanı Günaydın ise bu özel insanları Isparta'da görmekten dolayı son derece mutlu olduğunu, bu etkinliğin Isparta'nın tanıtımı açısından da faydalı olacağını kaydetti.

ALÇO'YA GAZOZ

Isparta'daki kortej geçişi, mehteran takımının çaldığı marşlarla başladı. Ahu Tuğba, Nuri Alço ve Coşkun Göğen, kortejin önünde yer alırken, Ispartalılar'ın bu sanatçılara ilgisi büyük oldu. Sinema oyuncularının büyük bölümü de ışıklı trene binerek halkı selamladı. Ispartalılar özellikle 'Tecavüzcü Coşkun' olarak tanınan Coşkun Göğen'le fotoğraf çektirmek için yarışırken, cep telefonuyla sanatçıları görüntülemeye çalıştı. Korteji izleyenlerden bir kişi, Nuri Alço'ya gazoz şişesi verdi. Bunu görenler kahkahaya boğulurken, Alço, elinde gazozla izleyenleri selamlamaya devam etti. Konfeti yağmuru altında gerçekleşen kortej geçişi, Valilik önünde son buldu. - Isparta

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta'da Nuri Alço'ya Gazoz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement