İsrail Londra'da Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

İsrail Londra'da Protesto Edildi

İsrail Londra\'da Protesto Edildi

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlalleri ve Batı Şeria, Kudüs ve Gazze'de uyguladığı şiddet Londra'da protesto edildi.

18.10.2015 10:48

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlalleri ve Batı Şeria, Kudüs ve Gazze'de uyguladığı şiddet Londra'da protesto edildi.

El-Aksa Dostları, Britanya Filistin Dayanışma Forumu, Britanya Müslüman Birliği ve Savaşı Durdur Koalisyonu (Stop The War Coalition) örgütleri tarafından düzenlenen eyleme binlerce gösterici katıldı.

İngiliz hükümetine baskı yap çağrısı Filistin ağlama, seni hiç bırakmayacağız, Binlerceyiz, milyonlarcayız, hepimiz Filistinliyiz sloganlarının atıldığı gösteride, İngiliz hükümetin de İsraile baskı uygulaması istendi.

ADALET ALMADIKÇA BARIŞ OLMAYACAK

Gösteride söz alan Stop The War Coalition temsilcisi sendikacı Andrew Murray, Filistin'de adalet yerini bulmadıkça barış olmayacak dedi.

GALLOWAY 80 YILDIR YASADIŞI, VAHŞİ İŞGAL SÜRÜYOR

Gösteriye destek veren eski milletvekili George Galloway de yaptığı açıklamada, 80 yıldır yasadışı, vahşi işgalin acısını çeken insanların yanındayız. Artık yeter. 1943'te Varşova getosundaki Yahudiler gibi onlar da ayakları üzerinde ölmenin, dizlerinin üzerinde yaşamaktan daha iyi olduğuna karar verdiler değerlendirmesini yaptı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Gösteri sırasında İsrail büyükelçiliği önünde polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü. Yaklaşık 3 saat süren gösteriye, yoldan geçen araçların da yer yer korna çalarak destek verdiği görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İsrail Londra'da Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement