Izmir Ayakkabıcılar Odası Iftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Izmir Ayakkabıcılar Odası Iftarda Buluştu

Ayakkabıcılar Odası iftarda buluştuİZMİR Ayakkabıcılar Odası Balçova'daki iftar yemeğinde buluştu.

21.06.2017 01:21

Ayakkabıcılar Odası iftarda buluştu

İZMİR Ayakkabıcılar Odası Balçova'daki iftar yemeğinde buluştu. Yemeğe katılan İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata, "Topluma ve üyelerimize destek verecek şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye gayret ediyoruz. Biz birlik olursak yapamayacağımız bir şey yok" dedi.

İzmir Ayakkabıcılar Odası, bugün Aquamarin'de iftar yemeği düzenledi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan davete Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, İzmir Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata ve yaklaşık 500 davetli katıldı. Yemeğin açılış konuşmasını yapan İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata, "Sitemezin içerisindeki 3 şeritli yolu Bornova Belediye Başkanımız Sayın Olgun Atilla'nın destekleriyle bitirdik. Şimdi, yine sitemizin içerisinden Bornova'ya dönen yolu tamamlayacağız. Topluma ve üyelerimize destek verecek şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye gayret ediyoruz. Biz birlik olursak yapamayacağımız bir şey yok" dedi.

Ata'nın ardından kürsüye çıkan İzmir Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu ise, "Bizler Ahi Kültürü'nden gelen insanlarız. Millete ve devlete karşı sorumluluklarımız var. Bu sorumluluklarımızı yerine getirebilmek için öncelikle birbirimizi sevmeliyiz, herkes birbirini sevsin ve sevgisini alenen göstermekten çekinmesin" şeklinde konuştu. Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde birlik ve beraberliğin artması gerektiğini belirten Mutlu, "İnsana hizmet ediyoruz ve insana hizmet etmek demek devlete hizmet etmek demektir" ifadelerini kullandı.

Izmir Ayakkabıcılar Odası Iftarda Buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Izmir Ayakkabıcılar Odası Iftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement