İzmir'de Araba Kundaklandı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Araba Kundaklandı

İzmir\'de Araba Kundaklandı

İzmir'de, bir grup daha önceden aralarında husumet bulunan şahsın aracını kundaklamak istedi.

23.07.2012 10:03  Güncelleme: 10:26

İzmir'in Karşıyaka İlçesinde, daha önceden aralarında bir husumet bulunan kişilerce Duran Yüksel'in aracı kundaklanmak istedi. Mahalle sakinlerinin duyarlılığı ile olay yerinden kaçmaya kalkışan zanlılar polis tarafından yakalandı. Otomobilde maddi hasar oluştu.

Olay, saat 03.00 sıralarında, Yamanlar semtinde meydana geldi. Tornacılık yapan Duran Yüksel'in evinin önünde park ettiği 35 KCD 38 plakalı otomobili, benzin dökülerek yakılmak istendi. Aracın kundaklanmak üzere olduğunu gören vatandaşların bağırması üzerine kundakçı Y.T. (27) ve A.T. (24) olay yerinden kaçmaya başladı. Alev alan bagaj kısmı mahalle sakinlerince söndürüldü.

Poliste olay yerinden kaçtığı belirtilen iki kundakçıyı yakaladı. Kaçan 3 zanlının Yüksel'den 6 bin TL'lik alacağı olduğunu ileri sürerek aracı yakma teşebbüsünde bulundukları iddia edildi.

Zanlılar, nöbetçi savcının talimatıyla serbest bırakıldı. İki zanlının evraklarının elden adliyeye gönderileceği öğrenildi.

Duran Yüksel'in amcası Ramazan Yüksel, "Y.T. ve A.T., yeğenimi, bu kişilerin 11 milyarlık borcunun yarısını ödemesi için tehdit etti. Parayı ödemezsen 'evini ve arabanı yakarım' demişler. Sonunda da arabayı yaktılar" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Araba Kundaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement