İzmir'de Tav Tourism'den Bilet Alan Yolcular İçin Ücretsiz Hizmet - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Tav Tourism'den Bilet Alan Yolcular İçin Ücretsiz Hizmet

İzmir\'de Tav Tourism\'den Bilet Alan Yolcular İçin Ücretsiz Hizmet

İzmir'de TAV Tourism’den bilet alan yolcular, Havaş ile ücretsiz transfer, havalimanı yiyecek içecek noktalarında indirim ve ücretsiz lounge girişinden faydalanabiliyor.

24.10.2013 11:58

İzmir'de TAV Tourism'den bilet alan yolcular, Havaş ile ücretsiz transfer, havalimanı yiyecek-içecek noktalarında indirim ve ücretsiz lounge girişinden faydalanabiliyor.

TAV açıklamasına göre, TAV Havalimanları bünyesinde yer alan seyahat acentası TAV Tourism, 30 Aralık tarihine kadar İzmir Havalimanı Satış Ofisi'nden uçak bileti alan misafirlerini; İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda Comfort Lounge'da ağırlayacak, İzmir'de havalimanı-şehir-havalimanı hattında Havaş Otobüsleri'nden tek yön ücretsiz transfer hakkı sağlayacak ve havalimanındaki yiyecek-içecek noktalarında yüzde 15  oranında indirimden yararlandıracak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV İşletme Hizmetleri AŞ Genel Müdür Vekili Ali Bora İşbulan, TAV Tourism'i seçen misafirlerine TAV kalite ve güvencesiyle hizmet sunduklarını belirterek, "Bununla birlikte TAV Grubu'nun seyahat acentesını tercih etmenin ayrıcalığını misafirlerimize sonuna kadar yaşatmak istiyoruz. Uçak biletleri, konaklamaları ve tatillerinde TAV Tourism'i tercih eden yolcularımız önümüzdeki dönemlerde de ücretsiz pek çok başka hizmetten faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.

TAV Tourism'in hizmet yelpazesi; uçak bileti, otel rezervasyonu, yurt içi ve yurt dışı turlar, transfer, araç, jet, helikopter kiralama hizmetleri ; spa&wellness, golf ve cruise turları; balayı, gurme ve spor paketlerini; kapsıyor.

İstanbul ve Ankara'da da ofisleri bulunan TAV Tourism İzmir'e 0 232 274 00 82 numaralı telefondan haftanın yedi günü ulaşmak mümkün. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de Tav Tourism'den Bilet Alan Yolcular İçin Ücretsiz Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement