İzmit Çubukçu - Osmaniye Yoluna Asfalt Çalışması Yapılıyor - Son Dakika
Güncel

İzmit Çubukçu - Osmaniye Yoluna Asfalt Çalışması Yapılıyor

İzmit Çubukçu - Osmaniye Yoluna Asfalt Çalışması Yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Osmaniye köy yolunda asfaltlama çalışması yaptı.

25.11.2013 10:39  Güncelleme: 12:38

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki köy yollarında çalışmalarını sürdürüyor. Bazı yollar asfalt yama ile bakıma alınırken bazıları da tamamen elden geçirilerek sıcak asfaltla kaplanıyor. İzmit köylerinde çalışma yürüten Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Çubuklu- Osmaniye köy yolunda çalışma yaptı. Çalışmada yolu belli kilometreleri asfaltlandı.

GÜVEN VE KONFOR

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı çalışmaları inceledi. Genel Sekreter Yazıcı'ya inceleme sırasında Genel Sekreter Yardımcıları Ercan Yazıcı ve Mustafa Çöpoğlu'da eşlik etti. Genel Sekreter Ersin Yazıcı, köy yollarına yapılan bakımla vatandaşların güven ve konforla ulaşım sağlayacaklarını söyledi. Genel Sekreter Yazıcı yol çalışmalarının kentin her yerinde sürüdüğünü kaydetti.

17 BİN TON ASFALT

Çalışma kapsamında 9 kilometre uzunluğundaki Çubuklu- Osmaniye köy yolunun 1 buçuk kilometresi satih kaplama 1 buçuk kilometresi de sıcak asfaltla kaplandı. Yolun geri kalan kısımlarında asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Çalışmada toplam 17 bin 500 ton asfalt kullanılacak. Asfaltlamadan sonra yol kenarlarına V kanallar yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmit Çubukçu - Osmaniye Yoluna Asfalt Çalışması Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement