İzmit Köylerinde Yol Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

İzmit Köylerinde Yol Çalışmaları Sürüyor

İzmit Köylerinde Yol Çalışmaları Sürüyor

Büyükşehir Belediyesi, İzmit'in Fethiye Köyü - Çubukluosmaniye Ve Sarışeyh Köyü Alacalar Mahallesi'nde Parke Çalışmaları Yapıyor.

23.06.2010 12:31  Güncelleme: 13:01

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından köylere yapılan yatırımlar sürüyor. Kentteki tüm ilçelerde aynı anda yapılan çalışmalarda özellikle köylerdeki yollar düzenleniyor.

FETHİYE, ÇUBUKLUOSMANİYE VE SARIŞEYH'DE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi'ne bağlı ekipler İzmit'e bağlı köylerde çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi'ne bağlı ekipler Fethiye Köyü - Çubukluosmaniye ve Sarışeyh Köyü Alacalar Mahallesi'nde parke çalışmaları yapıyor.

PARKE VE BORDÜR ÇALIŞMALARI

Fethiye Köyüne 2200 m2 parke ve 1000 m/tül bordür kullanılarak 500 metrelik köy merkezinden gecen sokak parke kaplandı. Çubukluosmaniye'de de 4500 m2 parke ile 1,5 Km yol parke yapıldı. Sarışeyh Köyü Alacalar Mahallesi'ne ise 2000 m2 parke ve 700 m/tül bordür ile 350 m yol yapıldı.

HERKES MEMNUN

Havaların ısınması ve okulların da kapanmasıyla artan çalışmalarda köylerde yaşan standardı yükseliyor. Otobüs ve okul güzergâhında yapılan bu çalışmalardan köy halkı ve köy muhtarları memnuniyetlerini dile getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmit Köylerinde Yol Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement