Jandarmadan Sürücülere Sevgililer Günü Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Sürücülere Sevgililer Günü Sürprizi

Jandarma, Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinin bulunduğu güzergahlarda sürücülere Sevgililer Günü dolayısıyla karanfil ve hediyeler verdi.

14.02.2014 23:21  Güncelleme: 23:54

Jandarma trafik ekipleri, Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinin bulunduğu güzergahlarda sürücüler ve yolculara 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla karanfil ve hediyeler verdi.

Muğla'nın turistik ilçelerine giden kara yollarında jandarma trafik ekipleri de hız, alkol ve emniyet kemeri kontrollerini artırdı. Ekipler, Sevgililer Günü dolayısıyla yol uygulaması esnasında sürücülere çeşitli hediyeler dağıttı.

Muğla Jandarma Alay Komutanlığı Trafik Kısım Amirliği ekipleri, "Sakin kent" Akyaka beldesi girişinde ve Marmaris Çetibeli kontrol noktasında bölgeye gelen ve şehir dışına çıkan araçları durdurarak çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü, üzerinde Jandarma logosu bulunan cüzdan, cep telefonu kılıfı, kitap ayracı ile asayiş ve trafik broşürü dağıtarak kutladı.

Ekipler, trafik kazalarına karşı duyarlı olmaları ve trafik kurallarına uymaları yönünde uyardıkları yaklaşık 400 sürücü ve araçtakilere hediyeler verdi.

Sürücüler ve yolcularda ekiplerin bu uygulaması karşısında menuniyetlerini dile getirdi.

Yolculardan Kemal Arslan, tır şöförlüğü yaptığı için Türkiye'nin bir çok şehrini gezdiğini, jandarmanın böyle bir uygulamasıyla ilk defa karşılaştığını söyledi. Arslan, "Bugün farklı bir uygulama ile karşılaştık. Gerçekten hem şaşırdık hem sevindik. Uygulamayı hayata geçiren komutanlara ve uygulamada emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Jandarmadan Sürücülere Sevgililer Günü Sürprizi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Sürücülere Sevgililer Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement